Helms TMT-Centret har skrevet kontrakt med TYM Tractors og er blevet koncernens importør for Danmark, Sverige og Norge. Helms vil står klar med de nye modeller allerede ved fagmessen Have & Landskab i Slagelse i næste uge.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har allerede lavet aftaler med danske producenter af redskaber og ophæng, som vi så vidt muligt vil få monteret i dagene op til messen, siger salgsansvarlig Allan Helms fra Helms TMT-Centret, der har kontorer i Lind syd for Herning samt Brabrand vest for Århus.

- Det giver os mulighed for at tilbyde komplette vinterpakker og faste priser pr. time inklusiv service. For mange er det vigtigt at kunne lægge et fast budget til maskinomkostninger, uanset om det gælder snerydning, græsklipning, vertikalskæring eller vedligeholdelsesopgaver, forklarer Allan Helms.

Han oplyser, at messens besøgende kan se frem til et bredt udsnit af TYM-traktorer lige fra den lille på 23 hestekræfter til den største på 100 hestekræfter. Traktorerne kan bruges på golf- og stadionbaner, af boligselskaber samt til vedligeholdelse, hestehold og industri.