Det er en meget erfaren landmand, der skal åbne fagmessen NutriFair

 

Når messen NutriFair 2012 har premiere den 25. januar 2012 i Fredericia Messecenter, bliver det med fødevareminister Henrik Høegh (V) som officiel åbningstaler.

NutriFair er den nye fagmesse for løsninger og produkter til indendørs mekanisering og husdyrproduktion, og efter mere end 35 år som landmand er fødevareministeren særdeles velbevandret på området.

- Ny teknologi og nye løsninger skal være med til at gøre dansk husdyrproduktion endnu mere konkurrencedygtig. Jeg er overbevist om, at løsninger, der for eksempel kan sikre en reduktion af lugtgener og ammoniakfordampning fra husdyrproduktion kan medvirke til, at erhvervet mere omkostningseffektivt kan leve op til miljøkravene, siger Henrik Høegh og fortsætter:

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Og så har vi god erfaring i Danmark med, at udvikling og produktion af miljøteknologi kan trække store eksportindtægter og nye arbejdspladser til landet. Derfor har regeringen afsat 145 millioner årligt kroner til investeringer i ny miljøteknologi. Og derfor ser jeg frem til at opleve forskellige bud på løsninger og produkter til den indendørs husdyrproduktion på NutriFair.

Skaber positiv fokus

Hos Fredericia Messecenter ser man frem til at byde fødevareministeren velkommen:

- Vi er meget glade for, at ministeren har takket ja til at åbne NutriFair. Hans deltagelse er med til at skabe yderligere positiv fokus på messen, som bliver et flot og spændende udstillingsvindue for branchernes professionelle aktører, siger Peter Sunesen, projektleder i Fredericia Messecenter.

- På grund af messens fagligt høje niveau får vi mange positive tilkendegivelser fra kommende udstillere. Salget af stande er nu i gang igen efter sommerferien, og på de første dage er seks nye udstillere føjet til listen, så vi allerede nu er oppe på 66 udstillere. Det tegner virkeligt lovende.