Virksomheder, der gerne vil investere i fremtidens miljøteknologi og samtidig har et skarpt fokus på miljøudfordringerne, kan nu søge om tilskud til at udvikle nye teknologier. 

- Udviklingen af nye miljøløsninger har høj prioritet for regeringen, fordi det sikrer et bedre miljø og vækst for danske virksomheder. Derfor glæder det mig, at vi nu er klar til at åbne for ansøgninger om tilskud for i alt 30 millioner kroner til nye miljøprojekter. Det er det hidtil største beløb under ordningen, som annonceres på én gang, siger miljøminister Karen Ellemann.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tilskudsordningen er en del af regeringens miljøteknologiske handlingsplan og har til formål at skabe bedre rammer for danske virksomheder, der udvikler miljøeffektiv teknologi. Indsatsen er målrettet til konkurrencedygtige og innovative løsninger på væsentlige miljøudfordringer. Alle Folketingets partier er med i aftalen fra oktober 2009 om midler til at udvikle miljøeffektiv teknologi. Der er afsat 90 millioner kroner til indsatsen over to år.