Lely monterer pickup uden kulissestyr på virksomhedens mindste model af snittervogne

Pickups med kulissestyr er fortid hos Lely, når det gælder snittervogne. Virksomheden har til sæsonen 2011 monteret en pickup uden kurvestyr - også kaldet kulissestyr - på den mindste af Tigo-serierne, Tigo S, og det betyder nu, at alle modellerne fra Lely kører uden pickup med kulissestyr.

Pickuppen på Tigo S kommer fra den større Tigo R-serie, som har benyttet denne type pickup i nogen tid. Fordelene ved en kulissefri styring er færre bevægelige dele, og den nye pickup i Tigo S-serien er ifølge virksomheden selv fuldstændig vedligeholdelsesfri.

Bredden på pickuppen er 1,8 meter, og den tidligere model pickup på S-serien havde fire rækker tænder. Det tal er nu øget til fem.

Tigo S kan udstyres med 33 knive og er i stand til at snitte materialet med en teoretisk snitlængde på 38 millimeter. Modellen fås i fire udgaver med rumindhold fra 22 til 29 kubikmeter.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Til sæsonen 2011 lancerer Lely også en bugseret finsnitter. Navnet Lely Storm og den røde Lely-farve er ny, men i realiteten er der tale om den bugserede finsnitter fra virksomheden, vi kender under navnet Mengele. Mengele blev opkøbt af Lely tilbage i maj 2009 og producerede dengang bugserede finsittere og snittervogne.