Det nye konsulentfirma hedder ganske enkelt Miljøkonsulenten. Firmaets mål er at skabe større dækningsbidrag til landmændene. Det skriver PressCom i en pressemeddelelse.

Firmaet er målrettet landmænd, der ønsker professionel rådgivning i udvidelse eller ændring af produktionen, herunder rådgivning i miljøprojekter, men også sager, som kan tages op til fornyet behandling.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bag virksomheden står Martin Skovbo Hansen, der med sine tyve års erfaring som rådgiver, underviser og plantekonsulent inden for landbrug og miljø, føler sig godt rustet til opgaven. Ikke mindst på det administrative område, hvor han i de seneste 2½ år har arbejdet med miljøansøgninger for en landboforening.

- Min opgave er at hjælpe den enkelte landmand med at maksimere sin produktion inden for rammerne af den gældende miljølovgivning. At skabe meromsætning til landmændene uden at de skal betale ”københavner-priser” til en konsulent, er min vision, siger Martin Skovbo Hansen, og understreger, at hans rådgivning er uvildig og ikke bundet op af særinteresser af nogen art.

- Landmænd er et optimistisk folkefærd, og på sigt kommer der naturligvis gang i bankerne og dermed udvidelser af de enkelte produktionsanlæg igen. Ligesom Vand- og Naturplanerne vil medføre nye opgaver, der skal løses for kunderne i samarbejde og dialog med kommunerne, slutter Martin Skovbo Hansen.