Den store midtjyske fusionsforretning MVJ Maskiner A/S med afdelinger i Bording, Aadum og Ulfborg har i år placeret sit store åbent hus-arrangement i afdelingen i Ulfborg.

Arrangementet foregår fredag den 25. og lørdag den 26. februar, men allerede torsdag aften varmes der op til de to dages åbent hus med et specialarrangement for flere end 100 tilmeldte maskinstationsfolk, som skal høre om gylle og gylleudstyr.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gylle er et emne, der fylder rigtig meget med mange nye krav til blandt andet nedfældning, siger direktør Bjarne Thing, MVJ Maskiner.

Han nævner blandt andet, at direktør Morten Toft fra SyreN kommer og fortæller om sit system og deltager i en debat med maskinstationsfolkene.

Bjarne Thing fortæller også, at der vil blive afsløret en større firmanyhed denne aften, så han mener, at MVJ Maskiner på mange måder har sikret et spændende indhold denne aften.

Succes sidste år

- Vi arrangerede en tilsvarende aften forud for vores åbent hus sidste år i Aadum, og det fik meget ros for. Folk var glade for, at de kunne snakke i ro og mag med sælgere, firmarepræsentanter og hinanden, siger Bjarne Thing.

Han har også en forventning om, at de to dages åbent hus bliver et par festlige dage, hvor der bliver lejlighed til at snakke med en masse kunder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi vil gerne have mulighed for at fortælle kunderne, at MVJ Maskiner er totalleverandør og kan hjælpe med landbrugets behov hele vejen. Det gælder uanset, om der et tale om vand, gylle, gødning, jordbearbejdning eller have/park, siger han.

FR-finsnitter

- Det er også en af grundene til, at vi i forbindelse med vores åbent hus vil sætte særligt fokus på græs og finsnittere, siger Bjarne Thing.

- Derfor viser vi New Hollands 50 års jubilæumsmodel af den selvkørende FR-finsnitter, for vi vil vi gerne vise, at vi har et godt produkt. Det er en stærk finsnitter, som kan klare opgaverne, siger Bjarne Thing.

- Vi er stærke på mejetærskere, og det vil vi gerne føre over på finsnittere, for vi ligger i et område med mange kvægbrugere, særligt langs vestkysten, siger Bjarne Thing.

Han tilføjer, at finsnitteren kommer til at køre demo i 2011-sæsonen lige fra en gang i maj.