Scantruck åbner nyt brugtcenter, som ifølge virksomheden er Nordens første af sin slags til entreprenører og byggebranchen.

Ved Scantrucks egen messe "Scanmek" indvier virksomheden et 5.600 kvadratmeter stort brugtcenter.

- Vi åbner Nordens største brugtcenter, og vi er klar til at vise vores brede og spændende udvalg af brugte maskiner, siger direktør Bo Sundroos, Scantruck A/S.

Det nye brugtcenter ligger i forbindelse med hovedkontoret på Katkjærvej i Skive.

Om satsningen på brugt entreprenørmateriel forklarer Bo Sundroos:

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Konkurrencen er stenhård i vores branche. Og vi kan tydeligt mærke, at vores kunder holder igen på investeringerne. Tendensen er, at kunderne i stedet for at anskaffe sig en ny maskine vælger en brugt model. Derfor satser vi på et stort brugtcenter.

Scantruck har dermed fået et ben mere at stå på forretningsmæssigt.

- Hvis vi ønsker at udvikle vores forretning, er vi nødt til at gøre noget. Og vi kan allerede mærke på vores kunder og forretningsforbindelser, at interessen er stor for at se det nye brugtcenter, siger Bo Sundroos.

Også nye maskiner på messen

På Scanmek kan de besøgende i afdelingen for nysalg se frem til at se mærker som Manitou, Komatsu, Atlas, Neuson Ecotec og McCloskey. Og der er flere nyheder klar på messen.

Men som Bo Sundroos erkender, så kommer Scanmek 2011 nok til handle mest om brugte maskiner:

- Jeg tør godt garantere, at vores brugtcenter bliver et besøg værd. Vanen tro byder vi på øl, vand og pølser. Til børnene er der hoppeborg, slushice og popcorn. 

Scanmek finder sted fredag 21. januar og lørdag 22. januar i Skive. Begge dage fra klokken 9.00 til 17.00.