Lars Frederik Henningsen er pr. 1. januar ansat som Dealer Development Manager hos den danske John Deere-importør Nellemann Agro AS.

Han kommer fra en stilling som marketingchef hos Case IH, hvor han blandt andet havde ansvaret for Baltikum og Norden. Før det var han produktchef hos Nellemann Agro.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med en solid baggrund i branchen er Lars Frederik Henningsen klar til at være den drivende kraft i forbindelse med tilpasning af det danske forhandlernet til John Deeres krav og normer med hensyn til størrelse og indretning, skriver Nellemann Agro i en pressmeddelelse.

I sin funktion som Dealer Development Manager skal Lars Frederik Henningsen stå for den daglige kontakt med de autoriserede danske John Deere-forhandlere. Sammen med disse skal han sikre fortsat fokus på kundernes behov samt støtte op omkring hele spektret i detailleddet.

- At Danmark er et strategisk og vigtigt marked for John Deere, er der ingen tvivl om. Med en produktpalette indeholdende maskiner til landbrug, have, park og golf kombineret med teknologi er der lagt op til et givtigt samarbejde mellem John Deere, Nellemann Agro og forhandlernettet i Danmark, oplyser Nellemann Agro.