Maskinbladet Italien.

Traditionen tro kåres der hvert år en traktor i konkurrencen "Tractor of The Year. Hvert andet år sker kåringen på den tyske udstilling Agritechnica og hver andet år på den italienske EIMA-udstilling i Bologna.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Maskinbladet var med til prisoverrækkelsen i Italien, der fandt sted for nylig, og her blev det altså Fendt 828, der løb med sejren foran blandt andre John Deere 8345R, Massey Ferguson 7499 Dyna VT og Deutz-Fahr TTV 430.

Maskinbladet testede i sensommeren Fendt 800-serien. Og også her blev der givet yderst gode anmeldelser fra PowerGears testhold. Samme holdning til traktoren må siges at være gældende blandt de 20 jurymedlemmer, som hver især afgiver deres stemme til komiteen bag Tractor of The Year.

Prisen "Golden Tractor", som er en speciel designpris, blev givet til New Holland T7.210 AutoCommand. I kategorien for specialtraktorer, Best of Specialized, blev det Landini Rex 110F, der løb med sejren.

Juryen bag Tractor of The Year består af journalister fra en række europæiske fagskrifter og aviser. I Danmark er det magasinet Maskinstationen og Landbrugslederen, der er med i komiteen.

Nominerede til Tractor of The Year:

- Claas Xerion 5000

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Deutz-Fahr TTV 430

- Fendt 828 Vario

- John Deere 8345R

- Landini 7-230

- Massey Ferguson 7499 Dyna VT

Artiklen fortsætter efter annoncen

- New Holland T7.210 AutoCommand