Indregistreringen af nye traktorer i november er tæt på en fordobling i forhold til november 2009

Traktorsalget i 2010 halter stadig bagefter salget i 2009, men ser man på indregistreringen af nye traktorer i november, så er der tale om en ganske betydelig fremgang i forhold til antallet af nyindregistreringer i 2009. Det viser aktuelle tal fra ND Data.

I alt blev der indregistreret 117 nye traktorer over 30 KW i november mod kun 64 i samme periode sidste år.

New Holland og John Deere skiller sig klart ud med flest indregistrerede traktorer - henholdsvis 31 og 30. Derefter kommer Case IH med 21 nyindregistreringer. Alle øvrige mærker halter langt efter de tre forreste i feltet. Deutz-Fahr er forrest i den nederste gruppe med otte indregistreringer, Massey Ferguson følger efter med fem, og Fendt, Valtra og Claas tegner sig hver for fire indregistreringer i november. Landini tegner sig for to, mens JCB og Zetor, hver har fået indregistreret en enkelt traktor. Øvrige mærker udgør tilsammen seks indregistreringer.

Ser man på det samlede antal indregistreringer i årets første 11 måneder er det også New Holland, der lægger sig i front med i alt 281 nyindregistreringer. Også på de næste to pladser svarer indregistreringerne år til dag til placeringerne på månedsopgørelsen. John Deere ligger på andenpladsen med 232 nyindregistreringer, mens Case IH følger lige efter med 225 indregistreringer.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Valtra indtager fjerdepladsen på 11-måneders statistikken med 155 indregistreringer, mens Massey Ferguson følger efter med 142 indregistreringer. Herefter er der langt ned til de øvrige mærker. Fendt tegner sig for 73, Claas 59, Deutz-Fahr 57, Zetor 21, Landini 16, Same 11, Lamborghini 10, Kubota 6, McCormick 4, JCB 3, Hürlimann 3 og andre mærker i alt 48.