På Kalø Økologisk Landbrugsskole inviteres der til ”dating” den 13. oktober. En utraditionel jobformidling mellem økologiske landmænd og eleverne, der skal i praktik

Når de sidste dages solskin har tømt markerne for afgrøder så er det tid for de økologiske landmænd at tænke på medhjælp fra januar.

Kalø Økologisk Landbrugsskoles efterårshold af elever skal nemlig ud i praktik fra 1. januar. I den forbindelse lancerer landbrugsskolen et nyt initiativ.

- Jobdating er en god mulighed for at skabe kontakt mellem elever og praktikværter, fortæller skolens forstander, Helge Bülow.


Allerede i uge 39 skal eleverne i virksomhedsforlagt undervisning ude på økologiske gårde. Det er en mulighed for at se de unge mennesker an, hvis man på et senere tidspunkt skal have en praktikant.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Præsentationer på hjemmesiden

Eleverne er i gang med at lave en præsentation af sig selv, som kan ses på skolens hjemmeside i løbet af kort tid. Så kan landmanden indledningsvis orientere sig om mulighederne ud fra disse præsentationer.

- Landmanden er ikke forpligtiget til at lave en uddannelsesaftale med eleven, hvis man vil have en elev i prøvepraktik i uge 39, men prøvepraktikken er selvfølgelig med henblik på en praktikplads fra januar, lyder det fra skolen.

Hvis uddannelsesaftalen bliver tegnet her i efteråret, gælder bonusordningen for eleven, selvom praktikken strækker sig ind i 2011.

Jobdating-dagen begynder med en kop kaffe klokken 10.00, og efter rundvisning og frokost vil der blive mulighed for at møde eleverne.