Scantruck A/S stopper til efteråret med at importere entreprenørmaskiner fra Case. Der sker fordi, Scantruck i begyndelsen af 2010 overtog forhandlingen af Komatsu i Danmark, Grønland og på Færøerne.

- Da vi i foråret valgte at overtage importen af Komatsu entreprenørmaskiner, var det klart, at vi på sigt måtte opgive forhandlingen af Case. Vi har fundet en fornuftig udslusningsløsning og er glade for, at vi skilles i bedste forståelse, siger direktør Bo Sundroos, Scantruck. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Komatsu har som verdens næststørste producent af entreprenørmaskiner et full-line program inden for entreprenørmateriel. Det betyder, at Scantruck med Komatsus produktprogram i modsætning til med Case-programmet kan tilbyde de store gummihjulslæssere, dozere og gradere.

- Disse maskintyper er meget væsentlige på det danske marked, mener direktøren.

Større muligheder

- Vi har været importør af Case i over 10 år og har solgt flere end 1.200 nye Case-maskiner. Derfor er vi tilfredse med, at vi året ud sælger Case-produktprogrammet og derefter fortsætter som service- og værkstedspartner. Det betyder, at vi kan levere reservedele og værkstedsydelser på lige fod med i dag, siger Bo Sundroos.

- Det er altid trist at stoppe et mangeårigt samarbejde, men vi er overbevist om, at Scantruck A/S med forhandlingen af Komatsu har fået væsentligt flere og større muligheder, siger direktøren