Du har en ubetalt faktura, der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale.

Profil

Spectrofly | Agrohydrologerne

VELKOMMEN TIL SPECTROFLY

SpectroFly / Agrohydrologerne er en uvildig rådgivnings- og servicevirksomhed med et centralt og passioneret virke omkring landmåling, hydrologi, landbrug og GIS. 

Vi har siden 2013 specialiseret os i teknisk opmåling og kortlægning med droner, deraf afledt fotogrammetri, digitalisering og udførelse af forskelligartede automatiserede objekt og pixelbasede billedanalyser. Vi har særlige rådgivnings- og projekteringskompetencer i forhold til dræning, vandløb og minivådområder. Herudover sælger vi og driver et større antal online målesystemer for både private og offentlige kunder. 

Hos os får du en uvildig rådgivning og service. Vi brænder for at give værdi til geografiske og hydrologiske data og udnytte ny teknologi til at effektivisere og forbedre indsamlingen og anvendelse af data. Vi servicerer en række brancher f.eks.: land- og skovbrugsvirksomheder, industrivirksomheder, renovationsselskaber, videns- og forskningsinstitutioner og myndigheder. Vi forsøger at altid at være fleksible og rykker ofte ud med kort varsel og du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende drøftelse af din opgave eller projekt.

Få et overblik over vores ydelser her

Leverandør-kompetencer
Miljørådgiver, Landmåling

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser