Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Profil

BRDR. TOFT - SPRØJTESPECIALISTEN A/S

Velkommen til Brdr. Toft

Brdr. Toft har drevet maskinforretning siden sidst i 1960´erne og er gennem mere end 50 år kendt som en stabil samarbejdspartner altid klar til en god handel.

I 1996 blev den første Bargam sprøjte solgt, og siden har forretningen udviklet sig omkring sprøjteteknik, udstyr til flydende gødning og bejdse samt landbrugselektronik til præcisionsjordbrug, og vi er således idag landets førende sprøjtespecialist.

Vi monterer og servicerer Raven autostyring, kamera styring og vi udfører opgraderinger af eksisterende sprøjter med f.eks. ISObus, bomhøjdeautomatik, GPS sektionskontrol, ny bom mv. 

Førende indenfor sprøjteteknik, udstyr til flydende gødning og landbrugselektronik

Vi er godkendt synsvirksomhed for obligatoriske sprøjtesyn både i Danmark og Sverige, og er faktisk den synsvirksomhed i Danmark, der syner flest sprøjter.

Sprøjteteknik er den markant største del af vores forretning, men vi har sideløbende også import af markedets bedste sneglevogne fra svenske GrainSaver, markedets mest eksklusive tipvogne fra italienske Zaccaria og kroghejsevogne i topkvalitet fra hollandske Toplift.

Vi er østjysk full-line Kubota forhandler med et komplet redskabsprogram produceret af Kverneland, stærke minigravere og -læssere, samt et stærkt traktorprogram op til 175 HK.

Desuden er vi forhandler af Deutz-Fahr.

Og endeligt driver vi stadig maskinforretning i traditionel forstand, så vi hjælper gerne vore kunder med at finde netop den maskine de står og mangler, ligesom vi udfører service og reparationer generelt på landbrugsmaskiner, specielt i det østjyske lokalområde.

Vi har en flad, effektiv organisation med engagerede og erfarne medarbejdere, de fleste med lang anciennitet. Vi er klar til at yde dig en god service og dele ud af vores store erfaring, og naturligvis altid frisk på en god handel.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer