Du har en ubetalt faktura, der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale.

Profil

Fasterholt Maskinfabrik A/S

VELKOMMEN TIL FASTERHOLT MASKINFABRIK A/S

Fasterholt Maskinfabrik A/S er Skandinaviens førende producent af vandingsmaskiner. Vores virksomhed er kendt for produkter af højeste kvalitet, der garanterer stabilitet og driftssikkerhed i ethvert landbrug - stort som småt. Vi er især kendt for vores selvkørende vandingsmaskiner, som er et stærkt alternativ til de klassiske indtræksmaskiner, da de selvkørende vandingsmaskiner har kapacitet til større slangelængder end indtræksmaskinerne.  

I 2003 overtog vi produktionen af vandingsmaskiner fra Bording og cementerede hermed vores markedsledende position via den nye produktserie med Bordings indtræksmaskiner. 

Vores erfarne medarbejderstab består af folk med stort kendskab til vandingsbranchen, som de har bygget op gennem mange års arbejde hos os. Samtlige medarbejdere er altid parate til at yde en god indsats og service. Det er det, vi ånder for, og det er hele vores eksistensgrundlag.  

Udover vandingsmaskiner, som er vores nøgleprodukt, tilbyder vi CNC dreje- og fræseopgaver med roterende værktøj, boring, gevindskæring, slyngrensning, rørlaserskæring og robotsvejsning. 

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter