Du har en ubetalt faktura, der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale.

Profil

CR Foderservice K.S. - Hjemmeblanding uden investeringer

CR Foderservice er et nyt konkurrencedygtigt alternativ til fabriksfremstillet og hjemmeblandet foder.

Se gerne vores præsentations video øverst.

Virksomheden har base i det nordfynske, hvorfra grundlæggeren Niels Frost Rasmussen har en solid baggrund og lang erfaring fra korn- og foderstofbranchen, idet han er 3. generation ud af tidligere familieejede foderstofvirksomhed Carl Rasmussen, Gamby.

I samarbejde med salgschef Steen L. Aaen udføres salg/ logistik og markedsføring – Steen L. Aaen er med mere end 25 års erfaring fra grovvarebranchen en stor kapacitet for virksomheden.

Pr. 1 juni 2018 ansættes Jens Petersen som salgskonsulent for at styrke salget på Fyn og i Midtjylland. Virksomheden omfatter således 4 personer i salg og administration og 14 chauffører. Alle med tidligere reference til landbruget og grovvarebranchen.

Med CR-Foderservices erfaring inden for grovvarebranchen og foderproduktion, ved man hvor vigtigt kvalitetsfoder er for en god produktionsøkonomi for den enkelte landmand – og dermed overskud på bundlinjen.

Virksomheden blev etableret i oktober 2010 og det første mobile anlæg ankom i juli 2011. Fra maj 2017 kører der 8 anlæg rundt til de danske landmænd og CR-Foderservice er nu landsdækkende. Der køres 6 dage om ugen a 12 timer således at service og kapacitet udnyttes bedst muligt.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter