Du har en ubetalt faktura, der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale.

Profil

CR Foderservice K.S.

CR Foderservice er et nyt konkurrencedygtigt alternativ til fabriksfremstillet og hjemmeblandet foder.

Se gerne vores præsentations video øverst.

Virksomheden har base i det nordfynske, hvorfra grundlæggeren Niels Frost Rasmussen har en solid baggrund og lang erfaring fra korn- og foderstofbranchen, idet han er 3. generation ud af tidligere familieejede foderstofvirksomhed Carl Rasmussen, Gamby.

I samarbejde med salgschef Steen L. Aaen udføres salg/ logistik og markedsføring – Steen L. Aaen er med mere end 25 års erfaring fra grovvarebranchen en stor kapacitet for virksomheden.

Pr. 1 juni 2018 ansættes Jens Petersen som salgskonsulent for at styrke salget på Fyn og i Midtjylland. Virksomheden omfatter således 4 personer i salg og administration og 14 chauffører. Alle med tidligere reference til landbruget og grovvarebranchen.

Med CR-Foderservices erfaring inden for grovvarebranchen og foderproduktion, ved man hvor vigtigt kvalitetsfoder er for en god produktionsøkonomi for den enkelte landmand – og dermed overskud på bundlinjen.

Virksomheden blev etableret i oktober 2010 og det første mobile anlæg ankom i juli 2011. Fra maj 2017 kører der 8 anlæg rundt til de danske landmænd og CR-Foderservice er nu landsdækkende. Der køres 6 dage om ugen a 12 timer således at service og kapacitet udnyttes bedst muligt.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter