Du har en ubetalt faktura, der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale.

Profil

Tanaco A/S Pelsis

Pelsis Danmark er en del af den europæiske koncern, Pelsis, som udvikler og sælger produkter til bekæmpelse af skadedyr. Vi er en virksomhed med ambitiøse vækstmål og med et ønske om at gøre os kraftigt bemærket i vores branche. Vi vil være de bedste! På vores danske kontor, arbejder vi primært med salg til B2B kunder i bl.a. detailleddet, det semi-professionelle marked og til professionelle skadedyrsbekæmpere.


Afdelingen her i Danmark har sine rødder i Tanaco, en dansk privatejet virksomhed med hovedsæde i Esbjerg med et omfattende kendskab til skadedyrsbekæmpelse og udvikling af produkter hertil. I 2015 blev Tanaco en del af Pelsis-gruppen og har siden da ændret navn til Pelsis Danmark, stadig med kontor i Esbjerg, hvorefter der primært har været fokus på salgsfunktionerne.


Vi i Pelsis søger at være forud for markedets udvikling og efterspørgsel, hvilket betyder, at vores produktpalette hele tiden udvides. I samarbejde med branchens førende eksperter og vores eget, professionelle udviklingsteam, udvikler vi løbende nye produkter af høj kvalitet. Vores mangeårige erfaring og kendskab til branchen betyder, at vi, som leverandør, kan og vil stå inde for produkternes egnethed på markedet.


Service, effektivitet og fleksibilitet er nøgleord hos os. Levering af de rigtige mængder og til tiden er praksis. Ligeledes vil det altid være muligt at få vejledning omkring skadedyr og produkter hos vores dygtige rådgivere. 

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter