Profil

ATR Landhandel DK ApS

Velkommen til ATR Landhandel.

ATR Landhandel DK ApS er et 100% ejet datterselskab af den tyske koncern ATR Landhandel GmbH & Co KG - i det daglige kaldet ATR Landhandel.

Vores logo - håndslaget - afspejler de værdier, som vi hos ATR står for. Et ord gælder og håndslaget er symbol for den forpligtigelse og tillid, vi viser vores kunder.

I Danmark beskæftiger ATR Landhandel ca. 25 kvalificerede medarbejdere, bl.a. produktkonsulenter med faglig kompetence indenfor svin, kvæg, planteavl samt kun deservicemedarbejdere, som samlet kan tilbyde kundeorienterede løsninger på alle områder. Kontoret ligger i Aulum mellem Holstebro og Herning.

Ialt sætter over 800 medarbejdere i Nordtyskland, Danmark og Polen sig dagligt det ene mål: At tilbyde landbruget de bedste produkter og tjenesteydelser. Dertil benytter de den nyeste teknik og effektiv logistik.

Vi vil tilbyde rådgivning om køb og brug af foder , såsæd, gødning og plantebeskyttelse, give dig førsteklasses service og være en stærk partner i salget af korn og oliefrø.

Udover handlen med varer til landbruget, udvikler og producerer ATR Landhandel foder på egne fabrikker i både Tyskland og Danmark. 

Understøttet af en professionel kvalitetsstyring sikrer ATR en optimal foderproduktion fra jord til bord.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame