Du har en ubetalt faktura, der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale.

Profil

Kverneland Group Danmark A/S

Kverneland Group er en førende international virksomhed, der udvikler, producerer og distribuerer landbrugsmaskiner og -tjenester.

Stærkt fokus på innovation giver os mulighed for at levere et unikt og bredt produktsortiment med høj kvalitet. Kverneland Group tilbyder en omfattende pakke rettet mod det professionelle landbrugssamfund, der dækker områderne jord- og såudstyr, foder- og balleudstyr, spredning, sprøjtning og elektroniske løsninger til landbrugstraktorer og maskiner.

Gruppen blev grundlagt i 1879. Kverneland Groups fabrikker er beliggende i Norge, Danmark, Tyskland, Frankrig, Holland, Italien, Rusland og Kina. Koncernen har egne salgsselskaber i 17 lande og eksporterer til yderligere 60 lande. Ved udgangen af ​​2017 havde Kverneland Group 2 440 ansatte, hvoraf 74,8% arbejdede uden for Norge.

En lang respekteret tradition

Kvernelands historie stammer tilbage til 1879, da grundlæggeren, Ole Gabriel Kverneland, byggede en smed til at fremstille ljser i landsbyen Kvernaland nær Stavanger i Norge. Senere O.G. Kverneland startede produktionen af ​​små plove. Kverneland forblev en familieejet og administreret virksomhed, indtil selskabet blev noteret på børsen i 1983.

Vækst gennem erhvervelser

Siden midten af ​​1990'erne er Kverneland Group ekspanderet markant gennem anskaffelser af en række velkendte producenter af landbrugsredskaber.

Kverneland Groups Vision

At være en førende leverandør af intelligente og effektive landbrugssystemer, der bidrager til bæredygtigt landbrug, der tjener verdens voksende befolkning.

2019 - Fejrer 140 års forretning

Kverneland Group fejrer sit jubilæum for 140 år som en førende international virksomhed, der udvikler, producerer og distribuerer landbrugsmaskiner og -tjenester. 

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter