Du har en ubetalt faktura, der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale.

Profil

Maskinhandler Indkøbsringen A/S

Maskinhandler Indkøbsringen (MI) har eksisteret siden 1963 som et indkøbssamarbejde mellem danske maskinforretninger. I dag er MI et aktieselskab, som handler både med private og firmaer via de lokale MI forhandlere og online på shopmi.dk

MI har hovedkontor og centrallager i Vejle og beskæftiger ca. 56 medarbejdere. Vi er også til stede i Sverige med et bredt forhandlernet samt udvalgte mærker. I Vejle er vores 1.200 kvm udstilling åben året rundt - besøg den sammen med din lokale MI forhandler.

Landbrugsredskaber

Vi tilbyder et meget stort udvalg af landbrugsmaskiner fra førende producenter f.eks. KUHN, Rauch og MI Tip. Det meget store maskinsortimentet spænder fra jordredskaber, græsmaskiner, gødningsspredere, såmaskiner, fuldfodevogne, tipvogne og hegns- og rabatklippere.
mi.dk kan du se det store udvalg samt brochurer, film og billeder.

Have- og parkmaskiner og redskaber

Hos MI finder du også et meget stort udvalg af have- og parkmaskiner f.eks. græsklippere, plænetraktorer, Zero turn klippere, kompakttraktorer og redskaber til disse. F.eks. fejemaskiner, mulchkit, saltspredere mm.
Vi har eneforhandling af bl.a. Ferris græsklippere med den unikke IS affjeddring, Simplicity, Snapper, Yanmar og Walker.
Se hele udvalget på mi.dk , hvor du også finder aktuelle brochurer, billeder og film. Kontakt os for en uforpligende demonstration af have- og parkmaskiner.

Butikssortiment og reservedele 

Vi forhandler et kæmpe udvalg af slid- og reservedele til landbrug og have- og parkmaskiner. Vi forhandler desuden et stort udvalg af butiksvarer såsom værktøj, tekniske artikler, hydraulik, lygter og meget mere. Varerne forhandles hos MI-forhandlerne landet over og på shopmi.dk  

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter