Nyheder

Ny, affjedret foraksel øger arbejdskomforten i Case IH’s Quantum-traktorer

3. feb. | Indrykket af Case IH

Mulighed for frontaffjedring på specialtraktorer

Del artiklen:

Mulighed for frontaffjedring på specialtraktorer / Kan fås på Quantum V-, N- og F-modeller med kabine, med eller uden forakselbremser / Internt, innovativt design / Affjedringshøjden kan indstilles manuelt fra kabinen / Fire køretilstande, så det er muligt at tilpasse til ethvert behov og alle betingelser /

Der vil fra 2020 kunne fås en ny, affjedret foraksel til Case IH’s Quantum-traktorer, så specialtraktorerne kommer op på samme komfortniveau på vejen og i marken, som førere allerede drager fordel af i de større Case IH-modeller. Det er med til at reducere træthed og øge produktiviteten.

Ny, affjedret foraksel
Denne nye forakselaffjedring er designet af Case IH's ingeniører på linje med det velkendte design på større traktorer. En svingarm forbundet med et drejeled af saddeltypen gør affjedringssystemet særligt robust, og der opstår ingen friktion ved forakslen. 

Med drejepunktet placeret højere end på alternative systemer giver affjedringen øgede niveauer af rullekomfort. Der er +/- 3°-bevægelse ved kompressionens endestopposition og +/- 8° i alle andre positioner.

Affjedringshøjden kan indstilles manuelt fra kabinen, og det gør det lettere at tilkoble og justere redskaber. Systemet har fire køretilstande, så det er muligt at afpasse efter alle anvendelser: Låst, Blød, Medium og Hård.

Der er udviklet yderligere funktioner for at forbedre køreoplevelsen endnu mere i de nye, affjedrede Quantum-modeller. Disse funktioner omfatter automatisk kontrol af kørehøjden, hvilket sikrer, at hele affjedringens vandring er til rådighed, uanset belastningen på forakslen.
En antidykfunktion øger traktorens stabilitet, selv når der er monteret et tungt redskab, og en akselrullekontrol afbalancerer olieflowet mellem de to dæmpercylindere, så stabiliteten og komforten øges i bakket terræn.

Tilgængelighed af de nye funktioner
Den nye, affjedrede foraksel kan bestilles på Quantum V-, N- og F-modeller specificeret med en kabine, uanset om traktoren er udstyret med forakselbremser. Betjeningen af frontophænget, hvis specificeret, påvirkes ikke.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame