Nyheder

VERDENS FØRSTE T6 METHANE POWER

14. jan. | Indrykket af New Holland Agriculture

Klar til produktion i løbet af 2020

Del artiklen:

Produktionen af New Hollands metandrevne T6 traktor starter i 2020, og vi forventer at kunne levere til kunder rundt omkring i Europa i løbet af 2. halvår 2020.

Kort om T6 Methane Power

T6 Methane Power yder det samme som tilsvarende dieseldrevne traktorer – samme effekt på 180 hk, et drejningsmoment på 740 Nm, og holdbarhed – med den ekstra fordel, at man kan opnå op til 30% lavere driftsomkostninger.

Under reelle markbetingelser udleder T6 Methane Power traktoren 99% færre partikler end en tilsvarende dieseltraktor, og den reducerer CO2 udledningen med min. 10% og den generelle udledning med 80%. 

På T6 Methane Power er gastankene monteret samme sted som dieseltankene på standard T6 modellen. Derved bibeholdes det rigtig gode udsyn fra kabinen, og der er ingen adgangsbegrænsninger. 

Ved varieret kørsel kan der være nok metan i tankene til en hel arbejdsdag.

Motoren

T6 Methane Power har en ny NEF 6.7 liters motor specifikt udviklet til landbruget af FPT Industrial, CNH Industrials egen drivlinjeproducent, og nyder godt af FPT Industrials omfattende erfaring med produktion af naturgasdrevne motorer inden for de sidste 20 år. Endvidere er de mere end 50.000 naturgasdrevne motorer produceret af FPT Industrial et udtryk for, at denne teknologi og denne brændstoftype er pålidelig.

T6 modellen er en alsidig traktorstørrelse. I første omgang vil New Holland levere denne traktorstørrelse i en 180 hk version. Planen er at der på længere sigt vil blive udvidet med flere modeller/størrelser.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame