Nyheder

Grønne julegaver

18. dec. 2019 | Indrykket af H.C. Petersen

Til dig der tænker økonomisk og samtidig på miljøet!

Del artiklen:

Deutz-Fahr Agrotron 6215 RCSHIFT er den optimale traktor til dig der har brug for en traktor på ca. 200 hk. Med 212 hk foran plov og harve og med 226 hk ved PTO-drift og transport får du en traktor der både er økonomisk og miljøbevidst.

Den 24-ventilede 6,1 liter DEUTZ-commonrail-motor i traktoren er kendetegnet ved meget høj sejtrækningsevne, selv med lave omdrejningstal. Derfor er der også 4-PTO hastigheder bagud på traktoren, så både 540 og 1000 r/min også kan køres ved ca. 1600 r/min. Det der er helt unikt ved denne traktor er, at den også kan leveres med en 2-trins front-PTO, så et skårlæggersæt i lette afgrøder kan køres med lavt omdrejningstal, hvilket er yderst brændstofbesparende.

ZF-powershift-transmissionen er nok den transmission, som kommer allernærmest en trinløs transmission, rent funktionsmæssigt. I alt har transmissionen 54 gear frem og 27 bak, så der altid er en hastighed der passer til den aktuelle opgave. Traktoren har 24 krybegear, i normalområdet 5 x 6 hastigheder, som man kan vælge at skifte manuelt, semi-automatisk indenfor gruppen, eller fuldautomatisk. Det gør traktoren helt perfekt til transportopgaver, som efterhånden fylder rigtig meget i et moderne landbrug.

I Danmark kan traktorer registreres til 40km/h, mens der findes andre regelsæt i andre lande. Tyskland har f.eks. et 60 km/h reglement og da ingen ønsker at køre transport med fuld gas, kan Agrotronen løse denne udfordring med et reduceret omdrejningstal. Slipper man traktoren helt løs, vil den kunne køre 73 km/h med 2100 motoromdrejninger. Dette bevirker at man i Danmark kan køre 40 km/h ved KUN 1158 motoromdrejninger! Igen en helt unik mulighed for at spare masser af penge til brændstof.

Traktorens liftkapacitet på 10 tons bagpå og 5,5 tons foran, tilfredsstiller ethvert behov indenfor denne traktorstørrelse. Selv de tungeste så-sæt og redskaber betjenes sikkert og kontrolleret i de kraftige lifte. Deutz-Fahr 6215 RCSHIFT har 4 dobbeltvirkende el-ventiler bagud og separat el-ventiler til frontlift og udtag foran, i alt 6, som alle har flydestilling, flovregulering, timing samt velforsynet med olie fra en 120 liter LS-pumpe, som alene skal betjene hydraulikken. Styretøjet har sin egen separate 42 liter pumpe.

Går du med tankerne om at investere i en ny traktor, så har HCP traktoren på lager til omgående levering, forberedt til Agrosky autostyring, med RTK 2-cm-niveau, og med 12” iMonitor, samt ISO 11786 hastighedssignal og ISOBUS 11783 stik, som ”taler” direkte med ISOBUS redskaber. 

Ved Agrosky systemet er der inkluderet sektionskontrol med 200 sektioner, så selv meget brede sprøjter med enkeltdyse-kontrol betjenes effektivt og sikkert.

Udbyttekort fra høstmaskiner, kan ligeledes danne grundlag for variabel dosering af eksempelvis gødning og kemi til planteværn via Agrosky-systemet.

Læs mere om Deutz-Fahr 6215 RCSHIFT her https://hcpetersen.dk/agrotron-serie-6-ps-rcshift-6-cylindret/ 


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame