Nyheder

Flere muligheder for traktorer på abonnement

13. dec. 2019 | Indrykket af Case IH

Case IH imødekommer kundernes efterspørgsel

Del artiklen:

Case IH imødekommer kundernes efterspørgsel og opdaterer løsningen, der giver økonomisk og driftsmæssig sikkerhed med traktorer på abonnement.


SafeGuard Fast Pris hedder konceptet fra Case IH, som sikrer at kunden kender sin præcise timepris på traktoren, og er garanteret at den ikke ændrer sig i aftalens løbetid.

”Efter et halvt års tid med vores traktorer på abonnement koncept, har vi mødt en efterspørgsel for større fleksibilitet, hvilket er baggrunden for at vi nu opdaterer SafeGuard Fast Pris, med fokus på højere fleksibilitet og komfort” fortæller Morten Nørtoft Jørgensen, Marketing Manager Case IH.

SafeGuard Fast Pris er et udlejningskoncept, og som navnet antyder, er det en del af Case IH SafeGuard programmet, som også består af:

- SafeGuard Service – en serviceaftale hvor kunden betaler en fast timepris for fuld service.
- SafeGuard Tryghed – en udvidelse af den alm. 1-års reklamationsret til 3 år.

Det giver sikkerhed for at man ikke står med kedelige værkstedsregninger, hvis uheldet er ude.
Både SafeGuard Service og SafeGuard Tryghed er inkluderet i SafeGuard Fast Pris, hvilket gør at antallet af omkostningsposter som kunden skal tænke på minimeres til timeprisen, brændstof og de nødvendige forsikringer.

Konceptet omhandler en 3-årig lejeperiode, og gælder for fem nøglemodeller:
- Puma 150 CVX
- Puma 185 CVX
- Puma 200 PowerShift
- Puma 240 CVX
- Optum 300 CVX

Det er fem af de bedst sælgende Case IH modeller, som – med timepriser startende ved 118 kr. pr. time for Puma 150 CVX og op til 200 kr. pr. time for en Optum 300 CVX – inkluderer det mest gængse udstyr som er hhv. vores Komfort og Performance udstyrspakker.

Det nye er at det ikke kun er muligt, at lave den 3-årig aftale med 800 timer om året, men nu også 500 timer årligt, hvis behovet er til det.

Derudover er der også større fleksibilitet for kunden ved tilpasning af maskinens udstyr med frontlæsser eller GPS-udstyr inklusiv RTK-abonnement.

Tilvalget af RTK-abonnement giver mulighed for valget af det præstationsniveau, der passer bedst til de forskellige opgaver i marken. Præcision ned til 1,5 cm allerede ved opstart, og oversigt over egne maskiner er kun to af de mange goder der medfølger. At holde maskinen på samme spor betyder lavere brændstofomkostninger samt en markant reduktion af gødning og arbejdstid.

Udover at fastlåse kundens omkostninger til en fast timepris, har SafeGuard Fast Pris den fordel for kunden, at der ikke er nogen kapitalbinding, så det nemt at komme i gang.

”Timeprisen afhænger selvfølgelig af traktor model, antal timer og hvilket ekstraudstyr man ønsker, så derfor vil vi opfordre alle interesserede til at kontakte deres lokale Case IH forhandler for at høre mere” udtaler Morten Nørtoft Jørgensen, Marketing Manager Case IH.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame