Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Ingen spot teaser
Opret gratis profil

Læssekapacitet i topklasse

5. dec. 2019 | Indrykket af New Holland Agriculture

New Hollands teleskoplæssere har fået en opgradering

Del artiklen:

New Holland har udvidet og opgraderet udvalget af teleskoplæssere med nyt navn og ny lakering. Det nye navns to bogstaver TH står for Telescopic Handler, og nummeret henviser til maskinens nøglespecifikationer (max. løftehøjde og løftekapacitet). Den klare gule farve indikerer at teleskoplæsseren hører til i New Holland høstfamilien, og den nye mørkegrå farve på maskinens nederste del udstråler styrke og robusthed.

Seriens modeller er TH6.32, TH6.36, TH7.32, TH7.37, TH7.42 og TH9.35. Sidstnævnte har en max. løftehøjde på 9 meter og max. løftekapacitet på 3.500 kg. – deraf navnet TH9.35.

MANGE MODELLER AT VÆLGE IMELLEM

Serien af teleskoplæssere består altså som udgangspunkt af 6 modeller, der samlet kan leveres i 14 forskellige versioner, idet de 6 modeller fås i forskellige serier: S, Classic, Plus og Elite. Fælles for dem alle er, at de i forhold til tidligere modeller har væsentlig forøget trækkraft og helt ny transmission med blødere skift. Kabinen er indvendigt også blevet opgraderet med nye sæder.

HVER SERIE HENVENDER SIG TIL BESTEMTE KUNDEGRUPPER

S serien er udgangspunktet med mere simple specifikationer, og er dermed en mindre investering. TH6.32 og TH7.32 er mulige at få som S model.

Classic serien er et lille skridt opad og henvender sig især til små kvægbrug og opgaver på gården. Nøglespecifikationer er blandt andet begrænset slip differentiale i bagsakslen, CCLS hydraulikpumpe og 4x3 PowerShift™ transmission. Du kan få disse modeller i Classic version: TH6.32, TH7.32, TH7.37 og TH9.35.

Plus serien er perfekt til kvægbrug og blandede bedrifter. Nøglespecifikationer er f.eks. luftsæde, CCLS hydraulikpumpe samt 6x3 PowerShift™ transmission. TH6.36, TH7.32, TH7.37, TH7.42 og TH9.35 fås som Plus modeller.

Elite serien er så den højst specificerede serie, og den henvender sig især til store kvægbrug, maskinstationer samt producenter af biomasse. Blandt nøglespecifikationerne på Elite-serien er den højest ydende motor med 143 hk, hydraulisk trykudligning, luftsæde med varme og 6x3 PowerShift™ transmission. TH6.36, TH7.37 og TH7.42 kan fås i Elite versionen.

S, Classic og Plus-serierne har alle 133 hk motor, hvor Elite ligger på 143 hk.

TH serien er altså nøje specificeret til en lang række kundegrupper med forskellige behov. Der er helt sikkert også én der passer perfekt til din bedrift.

STOR TILFREDSHED MED NY TH ELITE TELESKOPLÆSSER

Williamsborg er et større landbrug indenfor planteavl og produktion af slagtekyllinger. Maskinparken har i mange år omfattet New Holland traktorer, høstmaskiner og teleskoplæssere. Men der skal også noget til for at drive og pleje næsten 1300 hektar og en produktion på over en million kyllinger om året.

Godsforvalter på stedet er Mogens Augustesen med 7 mand i teamet.

NY TH ELITE TELESKOPLÆSSER

”Vi havde en LM7.42 før. Den var vi godt tilfredse med, men vi kan tydeligt mærke, at der med den nye model er sket et stort skridt fremad. Den har virkelig god trækevne – det oplever vi generelt med FPT motorerne. Det kører bare, og brændstoføkonomien er god. Hydraulikkapaciteten er også et punkt med overskud – selv ved lave omdrejninger hvor arbejdet med bommen kører hurtigt og sikkert.

Løftekapaciteten på de 4,2 tons er også mere end rigeligt. Den kører hver dag, og de daglige service-checks er hurtigt overstået med den lette adgang til motorrummet”, fortæller Mogens Augustesen.

TH7.42 Elite har en 4 cylindret FPT 4,5 liter ECOBlue HieSCR Tier4B motor med 143 hk under hjelmen. TH7.42 Elite har en ny 6x3 PowerShift™ transmission der kan køres enten helt manuelt, i Semi-Auto eller fuld Auto mode.

”Vi har også lagt mærke til den nye transmission. Den skifter rigtig godt, blødt og hurtigt, og det samme gælder for vendegearet. Det er fint, når vi læsser korn eller muger ud i kyllingestalden, hvor den let kommer ind. Man bliver heller ikke træt, når vi kører mange timer, for lydniveauet er lavt, udsynet godt og betjeningen kan vist ikke være meget bedre”, fortæller Mogens Augustesen.

”Men det er ikke kun maskineriet vi er godt tilfredse med, for god service og support har vi altid hos Maskinpartner”, slutter Mogens Augustesen.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser