Nyheder

Ny farve og nyt navn, men stadig den gode robuste maskine.

8. nov. 2019 | Indrykket af Ingemann Larsen A/S

Quappen Loader skifter navn til KAWECO, derved skifter den farve fra blå til orange,

Del artiklen:

REESINK-PRODUKTION introducerer KAWECO-MINILÆSSER PÅ AGRITECHNICA

I begyndelsen af 2019 overtog Reesink Production forretningsaktiviteterne for Minilæsser QUAPPEN. QUAPPEN-mærket tilbyder et komplet produktsortiment med minilæsser i vægtklassen fra 2 til 3,8 ton. Minilæsseren er tilgængelige i forskellige versioner egnet til landbrugssektoren og entreprenør.  

De oprindelige tyske minilæsser er blevet produceret i Holland siden 2011 af Q-Load BV, hvoraf mere end 500 hjullæssere nu er i omløb. I begyndelsen af 2019 startede Reesink Production produktionen af QUAPPEN minilæsser i Hengelo. Fra 1. november 2019 sælges minilæsserne under varemærket KAWECO. Det originale orange, grå farveskema fra KAWECO blev valgt til dette.

For KAWECO-forhandlerne betyder dette en dejlig tilføjelse til det omfattende produktsortiment. Til distribution af minilæsser bruges i første omgang det eksisterende forhandlernetværk.

For Royal Reesink som en førende distributør af udstyr inden for landbrug, jordarbejde og landskabsvedligeholdelse er KAWECO minilæsser en interessant tilføjelse. For Reesink Production som producent har dette produkt et mindre sæsonmæssigt fald, hvilket har fordele ud over produktionen af opslæmning og ensileringsteknik.

På grund af den stigende efterspørgsel på markedet søgte Q-Load BV efter en overtagelseskandidat og fandt den i Royal Reesink BV. 

Ingemann Larsen A/S er den danske importør af minilæsseren, er glade for at det nye sammenarbejde med Reesink Production og ser frem til at sælge minilæsseren under det nye navn og farve. 

KAWECO / QUAPPEN-teamet hjælper dig med glæde ved Agritechnica, stand A48, hal 6.

For yderligere information: www.kaweco.com og www.reesinkproduction.nl

Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame