Nyheder

Stabilitet og billig vedligeholdelse er vigtigt for en god høst

25. okt. 2019 | Indrykket af H.C. Petersen

Morten Rasmussen fra Tørring har igen valgt en Deutz-Fahr mejetærsker

Del artiklen:

Morten Rasmussen ved Tørring i Midtjylland er godt tilfreds med sin nye Deutz-Fahr C9306 mejetærsker. De har i mange år høstet med Deutz-Fahr mejetærskere og kender dem som utrolig stabile maskiner og meget billige i drift. 

"Fordelen ved den nye mejetærsker er, at den kan vippe skærebordet, hvilket er utrolig dejligt, når man skal høste en afgrøde som ligger ned. Dette bevirker, at vi får en meget større høstkapacitet end vi havde på den gamle.
Den daglige høstklargøring på den nye Deutz-Fahr mejetærsker, er utrolig nem. Der er blevet indført centralsmørring og alt er let tilgængeligt, når man åbner de store sidelåger på mejetærskeren. Maskinen har et dejligt arbejdsmiljø med arbejdslys om natten når vi høster samt en dejlig rumlig støjsvag førekabine, som gør at vi ikke blive trætte af at sidde derinde i de lange arbejdsdage, det er simpelthen en fornøjelse at høste", siger Morten Rasmussen.

www.hcpetersen.dk  


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame