Nyheder

New Holland pløjer med erfaring

1. okt. 2019 | Indrykket af New Holland Agriculture

New Holland tilbyder et komplet modelprogram af redskaber til jordbearbejdning – heriblandt plove

Del artiklen:

New Holland plovene bygges på New Hollands fabrik i Överum, Sverige. Överum fabrikken har produceret plove i over 165 år — og alle plove er bygget på denne store erfaring. Stål er stadig kernematerialet, og det er noget, ingeniørerne på Överum ved meget om, da de har arbejdet med materialet i 360 år. 

Plovene er bygget med stor erfaring i bagagen — og til at kunne pløje i selv de sværeste jorde. Plovene har ekstremt god jordsøgning. Der findes både liftmonterede og halvbugserede plove i New Holland programmet. Se mere om plovene her 

Med XLD plovkroppen kan du arbejde med op til 710 mm bagdæk og stadigvæk få fuld gennemskæring og vending af furen. Den dækmontering som passer på traktorer der står for såmaskinen kan nu også bruges for ploven. Pløjetraktoren skal ikke længere per automatik have 650 mm bagdæk. 

Plovkroppene produceres også på New Hollands fabrik i Överum og er lavet kulstofbehandlet hærdet stål, hvilket giver hårdhed og slidstyrke i overfladen, kombineret med smidighed og sejhed i kernen. Det er de mest holdbare på markedet – med lang ydeevne.  

Kataloger m.v.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame