Du har en ubetalt faktura, der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale.

Miljøvenligt entreprenør- og landbrugsarbejde med HVO100 diesel

16. feb. | Indrykket af New Holland Agriculture

Lav det samme arbejde med mindre forurening

Del artiklen:

Det politiske fokus har aldrig været større på vores håndtering af det miljø, som vi alle er med til at belaste og på samme tid passe på. Der er tiltag som er politisk bestemt for at skåne miljøet, og så er der alle de ting vi selv har indflydelse på i vores hverdag.  

Som leverandør af maskiner til landbruget arbejder New Holland både med de ting der er lovbestemte og med idéer, der har synergier i form af at tilpasse vores tekniske udvikling til fremtidige energikilder.  

De nyeste motorer fra New Hollands motorafdeling, der hedder FPT (Fiat Power Train), overholder Stage V kravene i de europæiske normer for udledning af udstødningsgasser, så den lovbestemte del er på plads. Lige så interessant er det, at Stage V motorerne er godkendt til at køre på den syntetiske HVO100 diesel, der er den fossile diesel overlegen på egenskaber på flere områder. Et af de områder hvor HVO100 diesel er overlegen i forhold til fossilt brændstof, er udledningerne når det forbrændes. Med andre ord kan traktoren overholde forureningskravene med fossil diesel i brændstoftanken, men udledningen kan formindskes alene ved at skifte til syntetisk HVO100 diesel.  

Med eksisterende Stage V emissionsteknologi og HVO100 diesel  - kan du med New Holland blive klar til at reducere udledningen af udstødningsgasser allerede i morgen. Nu mangler der bare politisk fokus på at samle op på de fordele, der ligger lige foran foden og kun venter på et velrettet spark. 


  • Thomas Pedersen | 16.02.2023 kl. 14:40

    Intro


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser