Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

New Holland T7 Serien - Stage V motorteknologi på alle modeller

7. jan. 2020 | Indrykket af New Holland Agriculture

Alle traktorer i T7 er nu skiftet til Stage V

Del artiklen:

Alle 14 modeller i New Hollands populære T7 Serie er er nu skiftet til Stage V motorer.


LEVER OP TIL STAGE V EMISSIONSKRAV

Med Stage V skal partikler reduceres yderligere med 40% i forhold til Tier4B. Dette klarer FPT altså med den vedligeholdelsesfrie og patenterede løsning, ECOBlue™ HI-eSCR 2, der minimerer driftsomkostningerne. Reduktionen af partikler klares i SCR enheden ved hjælp af et PM-management system, som fortsat bibeholder samme dimensioner som på Tier 4B motorerne.

LÆNGERE SERVICEINTERVALLER OG ÆNDRET EPM EFFEKT PÅ T7 LWB POWER COMMAND

Det er ikke kun på emissionssiden, der er sket opdatering: Serviceintervallerne på motor, foraksel og transmission er øget på de nye Stage V modeller. Det betyder nu 750 timers serviceinterval på motoren og 1.500 timers serviceinterval på foraksel og transmission. Det betyder mindre nedetid og lavere udgifter til olie og filtre. I øvrigt der ingen ændring i oliespecifikationer, disse er fortsat de samme som ved Tier4B. T7 LWB Power Command modellen har i øvrigt nu mere EPM effekt i det høje omdrejningsområde mellem 2.000 og 2.300 o./min., for bedre acceleration og fastholdelse af hastighed op ad bakker (er aktivt fra 16. gear).

HVO – SYNTETISK DIESEL

Med Stage V modellerne kan vi nu også køre på 100% HVO syntetisk diesel – for endnu mere hensyn til miljøet. HVO er anden generation biodiesel, også kaldet avanceret biodiesel, og er baseret på affald typisk fra slagterier, fiskefabrikker og fritureolie. CO2 udledningen reduceres med op til 90%. Første generation biodiesel (B100 Biodiesel RME) er baseret på planter, typisk raps. Men her er gevinsten ved reduktion af CO2 lavere, op til 70%.

SE DIN T7 TRAKTORS DRIFT I MARKEN

De nye T7 Stage V modeller kommer som standard med 1 års My PLM® Connect Professional abonnement. Med den kan du overvåge traktorens drift i marken og sende og modtage oplysninger i realtid. Kort sagt kan du effektivisere arbejdet og øge produktiviteten.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer