Nyheder

‌ DanBred rydder præmiebordet i Spanien

7. jan. 2019 | Indrykket af DANBRED

DanBreds spanske svineproducent-kunder kan med god grund smile.

Del artiklen:

DanBreds spanske svineproducent-kunder kan med god grund smile efter den årlige Porc d’Or prisuddeling i Spanien. Her blev der indenfor svine- og fødevareproduktion uddelt 49 priser, og de 33 af prisvinderne var svineproducenter, som benytter sig af DanBreds produkter.

Siden 1994 har det spanske Institut for Fødevareforskning og Teknologi (IRTA, red.) afholdt en årlig prisuddeling inden for svineproduktion for at præmiere de bedste resultater og fremgange. Uddelingen sker indenfor forskellige kategorier heriblandt inddeling af producenterne efter produktionskapacitet.

Porc D’or hedder hæderen, og det blev et sandt triumftog for de spanske svineproducenter, som benytter sig af DanBred-genetik og DanBred-avlssvin. Hele 33 statuetter ud 49 mulige gik til DanBred-kunder på tværs af kategorierne, så det var en tilfreds Javier Villarroya, adm. direktør i DanBred Spanien, der modtog nyheden om den flotte fangst.

– Jeg er rigtig glad og stolt over, at svineproducenterne har fået så flot en anerkendelse med vores genetik og avlssvin. Det er ikke en hvilken som helst pris, som er blevet uddelt, og med andre ord et stort skulderklap til producenterne og ikke mindst vores kunder, forklarer Javier Villarroya, adm. direktør i DanBred Spanien.

Claus Holmgaard, Sales Director Greater Europe i DanBred, fulgte nysgerrigt med fra sidelinjen fra Danmark, og han er imponeret over udbyttet ved Porc D’or.

– DanBred er meget stolte, men samtidig også ydmyge over, at vi er blevet vist den tillid til at være leverandør til de bedste og mest effektive spanske svineproducenter. Vi er rigtige glade på deres vegne, og det understreger samtidig også det potentiale, som der er i vores produkt, fortæller Claus Holmgaard.

Eksplosiv spansk udvikling

Det lokale spanske salgsteam består af agenter med Xavier Villarroya i front, og han var glade på kundernes vegne.


– Det er meget tilfredsstillende, at de spanske svineproducenter har modtaget en så flot hæder fra en anerkendt organisation som IRTA. Det er et kæmpe klap på skuldrene, forklarer Xavier Villarroya

Spanien hører til én af de store markeder. Ifølge Landbrug & Fødevarers årsstatistik fra juni 2018, slagtede Spanien i 2017 desuden 50 millioner slagtesvin årligt, hvilket kun bliver overgået af Tyskland med 58 millioner slagtesvin. Med andre ord er Spanien et nøglemarked, og Claus Holmgaard, Sales Director Greater Europe, er glade for de mange spanske priser.

– Vi er naturligvis stolte, men samtidig også ydmyge over, at vi har fået muligheden for at forsyne de bedste og mest effektive producenter. Vi er glade på deres vegne og samtidig understreger det, hvilket potentiale der er i vores produkt, forklarer Claus Holmgaard.

Faktaboks:

  • Bag prisuddelingen af Porc d’Or står Institute of Food Research and Technology (IRTA), som er en afdeling af Department of Agriculture, Livestock, Fisheries and Food I Spanien.
  • Prisen har været uddelt siden 1994, og i år blev Porc D’or afholdt i Lleida, Spanien.
  • 800 produktionsanlæg og 950.000 avlere forsyner IRTAs vidensbank (BDporc) om udviklingen i spansk svineproduktion med data og relevante nøgletal.
  • Der er 49 priser (inklusive special kategorier) og i alt +120 nominerede som inddeles efter størrelse på produktion.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame