Nyheder

KRAMER, det er bare kvalitet - siger Poul Larsen

24. sep. 2019 | Indrykket af Semler Agro A/S

Sikkerheden var afgørende da Poul Larsen skulle vælge hjullæsser.

Del artiklen:

Firehjulsstyringen betyder, at hans nye hjullæsser nærmest ikke kan vælte – og det er ekstremt vigtigt, når der er mange unge ansat.

Det er ti år siden Poul Larsen, rugeægproducent ved Hjørring, købte sin første hjullæsser. En dengang 10 år gammel Kramer importeret fra Holland. 

Da den for nylig fyldte 20 år, besluttede han at skifte den ud, med en splinterny Kramer hjullæsser. 

”Vi har aldrig haft andet end almindelig vedligeholdelse på den gamle. Det er bare kvalitet, det har vi da fundet ud af”, siger Poul Larsen, der er en af de største danske producenter af rugeæg. 

Læsseren bruger han især, når der skal muges ud i hønsehuset. Hårdt arbejde, der varer flere dage, hvor Poul Larsens Kramer for alvor skal vise, hvad den duer til. 

Der var også en anden helt afgørende grund til, at valget faldt på Kramer – den er firehjulstyret. 

I forhold til en knækstyret læsser giver det sikkerhed mod, at den vælter. 

”Når man har en del unge mennesker til at arbejde for sig, er det helt fantastisk vigtigt, at den er næsten umulig at vælte. Man har hørt om flere uheld, hvor hjullæssere er væltet og hvor personer enten er blevet svært kvæstede eller ligefrem slået ihjel. Sikkerheden går vi ikke på kompromis med her på farmen”, slår Poul Larsen fast. 

En af de andre ting, han glæder sig over, er udskyder-armen. Den betyder, at læsseren opererer i op til 4 meters højde.  

”Det er dejligt, når vi skal læsse en vogn med hønsemøg, og når vi bruger maskinen til at fylde såmaskinen eller læsse gødningssprederen fra storsække. Vi bruger den også til at læsse halm. Den når rigeligt langt op i højden”, konstaterer Poul Larsen. 

Et lille ønske har han dog til sin nye læsser: ”Jeg er i dialog med Semler Agro om de kan finde et endnu bedre sæde”- siger Poul Larsen. For når man bruger maskinen dagligt i mange timer, skader lidt ekstra komfort ikke.

Poul Larsen, Rugeægproducent ved Hjørring

   


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame