Nyheder

Väderstad introducerer ny Tempo L

11. feb. | Indrykket af Maskinbladet

I 2019 vokser Väderstads Tempo L familien med en ny model og nye konfigurationer for L 12 og L 18.

Del artiklen:

De nye Tempo L modeller udvides nu med en Tempo L 8, som er udstyret med otte rækker, 3.000 liter gødningstank og en rækkeafstand fra 700 til 800 millimeter.

- Ved nemt at ændre antallet af rækkeenheder fra otte til 12, tilbyder maskinen stor alsidighed til landmanden. Når den er konfigureret som en 8-rækket maskine, kan rækkeafstanden indstilles mellem 700 til 800 millimeter, mens den 12-rækkede maskine muliggør mindre rækkeafstand på 450 til 508 millimeter, siger Jörgen Dahl, Product Manager Planters hos Väderstad.

Med de nye modeller introduceres en ny 3.000 liter gødningstank som supplement til den 5.000 liter gødningstank, der er på top-modellerne. Den nye 3.000 liter gødningstank fås til alle 8, 12 og 18-rækkede Tempo L modeller og kan også anvendes sammen eksisterende Tempo L 12 og Tempo L 18.

- Den nye 3.000 liter gødningstank er udstyret med samme Fenix III udsåningssytem som tanken på 5.000 liter. Fenix III udsåningssystmet kan levere op til 350 kg gødning pr. hektar ved en såhastighed på 15 kilometer i timen, siger Jörgen Dahl.

Den nye Tempo L 8 samt den nye gødningstank, såvel som nye rækkeafstande for Tempo L 12 og Tempo L 18 går i produktion fra November 2019.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame