Nyheder

Dava Foods erhverver sig ny aktiemajoritet

28. feb. | Indrykket af Maskinbladet

Dava Foods har netop erhvervet sig aktiemajoritet i et finsk ægpakkeri.

Del artiklen:

Dava Foods har købt aktiemajoritet i den finske virksomhed, Närpes Äggpackeri Ab, skriver Dava Foods i en pressemeddelelse. Ægpakkeriet ligger i byen Närpes i Ostrobothnia-området i den østlige del af Finland.

Dava Foods har i mange år ejet en minoritetsaktie i Närpes Äggpackeri, og Dava Foods' finske selskab, Dava Foods Finland Oy, har i årevis samarbejdet tæt med Närpes Äggpackeri. På nuværende tidspunkt består 75 procent af Närpes Äggpackeris producerede mængde af Dava Foods-produkter.

Ifølge Dava Foods var parterne enige om, grundet det tætte samarbejde, at det er et godt tidspunkt for Dava Foods til at erhverve sig majoritetsaktien på.

- Hos Dava Foods mener vi, at vi har en god mulighed for at udvikle produktionen og pakningen af vores æg i Finland. Vores formål med erhvervelse af aktiemajoriteten i Närpes Äggpackeri var at sikre og fortsætte det gode samarbejde. Eftersom Dava Foods repræsenterer størstedelen af Närpes Äggpackeris volume, ser vi det som en strategisk investeringsbeslutning for at sikre synergien mellem virksomhederne, siger Ivan Noes, administrerende direktør i Dava Foods.

Närpes Äggpackeris CEO, Johnny Grandell, fortsætter som før i virksomheden og siger:

- Det glæder mig, at Dava Foods i endnu højere grad involverer sig i at udvikle forretningen i Finland og særligt i Närpes.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame