Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Triple-Iron erobrer globale markeder og er nu godkendt i flere lande

5. jul. | Indrykket af Jorenku A/S

Jorenku A/S fejrer endnu en international milepæl med godkendelse af produktet Triple-Iron på flere internationale markeder.

Del artiklen:

Jorenku A/S fejrer endnu en international milepæl med godkendelse af produktet Triple-Iron på flere internationale markeder, hvilket åbner for forbedret dyrevelfærd globalt.

Internationale godkendelser og markedsekspansion
Efter omfattende godkendelsesprocesser kan Jorenku A/S med stolthed meddele, at Triple-Iron er blevet godkendt til salg af myndighederne i Australien, Vietnam, Schweiz og Korea. Disse godkendelser markerer et afgørende skridt for virksomheden, som nu har introduceret dette effektive jerntilskud til svineproducenter i disse lande.

Godkendelserne i Australien, Vietnam, Schweiz og Korea er et stort skridt fremad for os,” siger Johnni Pedersen, administrerende direktør for Jorenku A/S. ”Triple-Iron blev for nyligt lanceret i de fire lande og er allerede solgt til flere kunder, hvilket bekræfter, at der er stor efterspørgsel efter vores produkter på disse markeder.

Men rejsen stopper ikke her. Jorenku A/S arbejder målrettet på at få Triple-Iron godkendt til salg i endnu flere lande, herunder Malaysia og Kina. Med en stærk tro på produktets potentiale og de fordele, trekomponent jern kan tilbyde, er der stor optimisme omkring en snarlig godkendelse på andre vigtige markeder.

Johnni Pedersen, udtaler: ”Nu ser vi frem til at udvide vores globale tilstedeværelse yderligere og er spændte på de muligheder, der ligger i også at introducere Triple-Iron i bl.a. Malaysia og Kina.

Tradition for kvalitet
Jorenku A/S har en lang tradition for at levere produkter af høj kvalitet til landbrug over hele verden. Virksomheden er især kendt for sit produkt Staldren®, en egenproduceret og effektiv tørdesinfektion, der er godkendt af myndigheder i mange lande. Med samme engagement i kvalitet og produktsikkerhed har Jorenku A/S nu også opnået internationale godkendelser for Triple-Iron, hvilket understreger virksomhedens succesfulde tilgang til globale markeder og deres evne til at levere produkter, der opfylder strenge internationale standarder.

Hvordan Triple-Iron gavner landmænd
Triple-Iron er et vitaminrigt jerntilskud, der er specielt udviklet til at imødekomme de unikke ernæringsbehov hos smågrise. Produktet er baseret på trekomponent jern og beriget med bl.a. C-vitamin, hvilket forbedrer jernoptagelsen, som er afgørende for smågrisenes vækst og sundhed. Dette sikrer, at smågrisene får en robust start på livet, hvilket kan resultere i sundere dyr og bedre økonomiske resultater for landmændene.

Yderligere oplysninger:
Johnni Pedersen, CEO Jorenku A/S Tlf.: 56 21 40 70, e-mail: johnni@jorenku.dk

Om Jorenku A/S
Jorenku A/S blev grundlagt i 1991 af Johnni Pedersen. Jorenku A/S har siden begyndelsen været førende på markedet inden for hygiejne og desinfektion til husdyr med det primære produkt Staldren®, som eksporteres til 65 lande verden over. Læs mere på www.jorenku.dk.

Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter