Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Når baglæns er det nye forlæns

25. jun. | Indrykket af Valtra

Andreas Sundstrup stiftede sidste år virksomheden Vinkel Skovservice. Den første Valtra, var med TwinTrac. Siden er flere Valtra'er kommet til.

Del artiklen:

Andreas Sundstrup stiftede sidste år virksomheden Vinkel Skovservice. Den første Valtra, han købte, var med TwinTrac. Siden er flere Valtra'er kommet til – alle med TwinTrac - fordi det har vist sig, at skovarbejdet er meget lettere og mere komfortabelt, når man arbejder baglæns.

I Midtjylland ligger Vinkel Skovservice, en mindre virksomhed, der er specialiseret i træpiller, flishugning og udkørsel af træer. Virksomheden blev etableret sidste år, men virksomhedsejer Andreas Sundstrup har, sammen med sin far Tage Sundstrup, arbejdet med skovbrug i de seneste 15 år.

Før Andreas Sundstrup på 25 år stiftede Vinkel Skovservice, uddannede han sig til agrarøkonom fra landbrugsskolen i Viborg. I den afsluttende del af sin uddannelse fik han mere og mere lyst til at vende tilbage til skovarbejdet, og uddannelsens afsluttende opgave handlede sågar om opkøbet af de maskiner, som det endte med, at han og hans far købte til virksomheden sidste år.

”Jeg vidste, at jeg ville stifte Vinkel Skovservice, derfor gav det rigtig god mening for mig at skrive en opgave om noget, jeg kunne bruge i praksis. Og jeg vidste jo, at jeg skulle ud og skaffe mig nogle maskiner,” fortæller Andreas Sundstrup.

Kort derefter blev den første traktor købt. En Valtra S353 købt hos Valtra-forhandleren Valtec i Gravens.

”Det var en brugt Valtra, som tidligere var blevet brugt i skoven, og den passede derfor perfekt til vores behov, idet den i forvejen var bygget op med skovinddækning, flishugger og specialdæk. Derudover havde den TwinTrac, der giver mulighed for omvendt kørselsretning, og det havde jeg på det tidspunkt ikke nogen erfaring med,” siger Andreas Sundstrup.

Både Andreas og hans far blev rigtig hurtigt meget glade for den nye brugte Valtra, de havde købt, og særligt funktionen TwinTrac, der gør det nemt og komfortabelt at arbejde baglæns i traktoren.

”Vi har fundet ud af, at TwinTrac passer rigtig godt til vores opgaver, og nu arbejder vi stort set kun baglæns. Det er meget nemmere end at skulle vende sig om hele tiden. Og man sidder lige så godt, uanset om man arbejder gennem foruden eller bagruden på traktoren,” fortæller Andreas Sundstrup.

En Valtra til hver opgave

Siden indkøbet af den første Valtra-traktor sidste år er intet mindre end to yderligere Valtra-traktorer kommet til. De to nye traktorer er henholdsvis en S-model samt den mindre N-model.

”Vi måtte anskaffe os en ekstra S-model, en S374, som også har en flishugger monteret. Vores Valtra S353 bruger vi til flishugning i terræn og Valtra S374 laver flis fra stak, så nu kan vi det hele. Derudover købte vi en N104, som er spændt for vores udkørevogn, når vi kører flis. Men på sigt kan den også bruges til at køre med brænde,” fortæller den unge virksomhedsejer fra Midtjylland, som er meget glad for den service han får fra sin lokale Valtra-forhandler:

”For os er det særligt vigtigt, at service er tæt på, og derfor er vi utrolig glade for Holmsland. Det er vigtigt for mig, at servicen er i top, og det må jeg sige, at den er her. Hvis vi oplever, at der er noget, der ikke fungerer, kommer Søren fra Holmsland lynhurtigt forbi og får styr på det – og det er altafgørende i en lille virksomhed som min,” siger Andreas Sundstrup

Hvorfor TwinTrac?

Alle Andreas Sundstrups traktorer er med TwinTrac, som gør det muligt at vende førerpladsen 180 grader, og derved er det muligt at arbejde bagudrettet, uden man skal vride i kroppen og nakken. 

"TwinTrac er et smart og brugbart tilvalg for os, der arbejder i skoven. Vi sidder mange timer i traktoren, så det bidrager virkelig til, at komforten er i top. Derudover er det også med til at udføre opgaverne til perfektion," fortæller Andreas Sundstrup. 

Det er muligt at få TwinTrac til Valtras traktorer i N-, T-, Q- og S-Serien. Valtra er den eneste producent, der tilbyder vendbar førerplads som en fabriksmonteret option på traktorer fra 99 hk op til 400 hk. 

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter