Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Valtra skal levere strøm til kampen mod vandmasserne

8. jun. | Indrykket af Valtra

Valtra er langt mere end bare traktorer. I sortimentet findes også nødstrømsgeneratorer, der skaber tryghed og sikkerhed hos landmænd med klimastalde.

Del artiklen:

Valtra skal levere strøm til kampen mod vandmasserne

Valtra er langt mere end bare traktorer. I vores sortiment findes der også nødstrømsgeneratorer, der kan bidrage til at skabe både tryghed og sikkerhed hos landmænd med klimastalde. Men potentialet og mulighederne er endeløse, og i virksomheden Faurkilde.dk har man netop investeret i en nødstrømsgenerator til at tage kampen op mod vandmasser og oversvømmede kældre.

På Nordvestsjælland ligger virksomheden Faurkilde.dk, der beskæftiger sig med transport og energi. Da virksomheden blev etableret for cirka 25 år siden, drejede det sig primært om salg af pillefyr og træpiller. Sidenhen har forretningen udviklet sig, og i de seneste 8 år har man også specialiseret sig i tanktransport og lagring af flydende produkter samt korn- og entreprenørkørsel.

Det er Peter Faurkilde, der er direktør og ejer af Faurkilde.dk, og han har altid haft en særlig evne til at udvikle virksomheden i takt med markedets behov. Senest har han købt en nødstrømsgenerator fra Valtra, der potentielt vil kunne åbne op for et nyt ”ben” i forretningen.

”Faurkilde.dk er en virksomhed, der er i konstant udvikling. Jeg er en meget løsningsorienteret person, så når jeg ser en udfordring, ser jeg også et potentiale for at udvikle min forretning. Senest har jeg investeret i en nødstrømsgenerator fra Valtra, som man for eksempel kan bruge til vandpumper ved oversvømmelser i forbindelse med den øgede mængde nedbør, som vi oplever,” forklarer Peter Faurkilde.

”Jeg ser mange muligheder i den nye nødstrømsgenerator, der primært vil fungere som en slags beredskab ved for eksempel skybrud. Derudover vil vi kunne rykke ud og være behjælpelige med strøm ved byggerier osv. Vi har dog næsten lige fået den leveret og har endnu ikke testet den, men jeg ser masser af muligheder for, hvordan den kan anvendes,” siger han.

Nødstrømsgeneratoren, som man har i Faurkilde.dk, er modellen VG60, og den har en tank, der kan rumme 200 liter diesel. 

Bygget af traktorkomponenter

Nødstrømsgeneratoren er købt hos den lokale Valtra-forhandler Karl Mertz, hvor Peter Faurkilde også har købt virksomhedens traktorer og vogne. Her er de også meget begejstrede for, at de kan tilbyde deres kunder en nødstrømsgenerator, der ovenikøbet er nem at servicere.

”Nødstrømsgeneratoren er bygget af komponenter fra vores Valtra-traktorer. Og det vil altså sige, at hvis man får brug for reservedele, har vi dem altid lige ved hånden på vores værksted,” forklarer Martin Glüsing, der er sælger og Valtra-specialist hos Karl Mertz.

Nødstrømsgeneratoren er bygget på Valtras i forvejen velkendte og gennemtestede AGCO POWER-motorer, og det er ifølge Martin Glüsing lig med både holdbarhed, effektivitet, og giver derfor den sikkerhed som kunderne har behov for.  

”Det er et produkt, der er med til at skabe en forsyningssikkerhed hos vores kunder. Der er stor sikkerhed forbundet med Valtras nødstrømsgeneratorer, og de kan sågar serieforbindes i op til 4 styks,” siger han.

Valtra til specialopgaver

Hos Faurkilde.dk har de, udover 15 lastbiler, også to Valtra-traktorer. En Valtra T195, som de har haft i 2 år, samt en Valtra S394, der bliver 2 år til jul. Begge kører med store Krampe-jordvogne, som bruges til entreprenøropgaver, men de varetager også andre forskellige opgaver i virksomheden.

”Vi bruger de to Valtra-traktorer til at varetage nogle af de lidt mere særlige opgaver. Vi bruger dem for eksempel til oprensning af den lokale sø, Rindom Sø, og til omrøring af gylletanke. Og det er igen, fordi vi har set, at landmanden har et behov for hjælp på dette område – og derfor kører den ene Valtra med en stor Samson RVX 180 omrører,” forklarer Peter Faurkilde.

”Vi er ekstremt løsningsorienterede, og derfor passer det os virkelig godt, at vi har to traktorer, der kan give os noget mere fleksibilitet i de opgaver, vi skal løfte. Og så er vi bare glade for dem. De kører godt, og vi har fået en virkelig god service hos Karl Mertz – både i forbindelse med køb af de to traktorer og tilhørende Krampe-vogne, men også ved køb af nødgeneratoren,” slutter Peter Faurkilde.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter