Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Ny fodringssæson står for døren

7. jun. | Indrykket af Nutrimin

Alt i alt er der meget at tage stilling til rent fodringsmæssigt i den kommende tid.

Del artiklen:

Dårlig kvalitet

Mange af vores kunder er nu begyndt at købe korn til svineproduktionen eller ser bunden af deres kornsiloer. I år har der været massive problemer med toksiner i kornet, hvorfor mange oplever ’støj’ i produktionen, selvom der bruges toksinbindere i foderet. Her er der ikke mere at gøre, og vi kan kun vente på at tage det nye korn i brug og håbe, at kvaliteten vender tilbage til normal.


Succes i andre lande

Vi går samtidig den varme tid i møde. Det er derfor nu, man skal modvirke varmestress hos søerne, da det påvirker deres ydeevne og kan øge dødeligheden. Vi anbefaler at tilsætte betain, C-vitamin og evt. probiotika (gaspustere) for at modvirke de kedelige konsekvenserne af varme stalde. Tiltag vi har brugt hos vores eksportkunder i ”de varme lande” gennem flere år, men som også begynder at vinde indpas i danske stalde.


Modvirke friskkornsforgiftning

Snart skal vi også forberede os på brugen af nyt korn, hvilket traditionelt betyder tilsætning af ekstra E-vitamin eller antioxidant for at modvirke friskkornsforgiftning. Igen i år er antioxidant et økonomisk godt alternativ til E-vitamin.


Alt i alt er der meget at tage stilling til rent fodringsmæssigt i den kommende tid.

Kontakt gerne din kontaktperson hos Nutrimin i god tid inden ny leverance, så I sammen kan vende eventuelle ændringer i foderet.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter