Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Optimering i landbruget

3. jun. | Indrykket af Nutrimin

– bag kulissen

Del artiklen:

Hej allesammen!

Mit navn er Line Panduro, og jeg har fået lov til at dele min rejse med jer i denne uges nyhedsbrev.

Jeg er produktkonsulent og en del af Nutrimins optimeringsafdelingen, og den har jeg haft fornøjelsen af at være en del af i hele 6 år, og hver dag bringer nye udfordringer og muligheder.


Passion for landbruget

Landbruget er en dynamisk og udfordrende sektor, og jeg er stolt af at være en del af det.

Min passion for landbruget og grisene startede tidligt og førte mig først gennem en uddannelse som landmand og senere som jordbrugsteknolog med speciale i svin. Denne baggrund har ikke kun givet mig en dyb forståelse for de komplekse processer i landbruget, men også en indsigt i hvordan vi bedst kan optimere produktionen og sikre en effektiv drift.


Tidligere erfaring

Før min tid hos Nutrimin har jeg arbejdet både på Bøgildgaard og hos AgroSoft. Hos Bøgildgaard arbejdede jeg i forsøgsstaldene, hvilket gav mig en forståelse for avlsprocessen. Hos AgroSoft var jeg en del af supportafdelingen, hvor jeg var ansvarlig for at yde teknisk support og løse kundernes problemer med programmerne. Denne rolle gav mig mulighed for at fordybe mig i teknologiens verden og udvikle mine færdigheder inden for effektiv kommunikation og support.


Hverdagen

I min hverdag ved Nutrimin har jeg haft fornøjelsen af at påtage mig flere forskellige roller og ansvarsområder. Som tovholder på programmet KissFlow er jeg med til at sikre nemme overleveringer af opgaver mellem de forskellige afdelinger, hvilket har været afgørende for vores effektivitet og samarbejde. Derudover er jeg også ansvarlig for vores fælles mail, fabriksklargøring af både kvæg- og svinemineraler samt sikring af overholdelse af lovgivningen og administration af diverse systemer.


Mineraler

Jeg arbejder med at optimere vores mineralblandinger baseret på opgaver fra salgsafdelingen. Efter at have modtaget mineralet genererer jeg en label, som bliver påført sækkene i produktionen og derefter sikrer jeg, at blandingen overholder lovgivningen. Når dette er verificeret, overfører jeg den til fabrikken. Mit mål er at sikre, at vores produkter ikke kun opfylder lovgivningen, men også leverer den ønskede kvalitet.


Samarbejde og præcision

Min rolle som tovholder på licitationer og kontrakter har givet mig mulighed for at arbejde tæt sammen med foderkonsulenter rundt i Danmark for at sikre de bedste løsninger til vores kunder. Desuden laver jeg Type 2 korrektion i forbindelse med gødningsregnskab og andre administrative opgaver, der kræver præcision og detaljeret opmærksomhed.


Fællesskabet

For mig er det bedste ved Nutrimin den daglige glæde ved arbejdet, min følelse af succes i mine opgaver, og den positive atmosfære og tillid blandt mine kolleger. Jeg er taknemmelig for de muligheder, jeg har fået her, og jeg ser frem til fortsat at bidrage til vores fællesskab.


Privat

Jeg bor på landet med min mand Kasper og vores tvillingepiger Alberte og Laura. I min fritid er jeg en passioneret løber, der bruger tid på at løbe halvmarathons rundt i Danmark. Derudover bruger jeg tid med min familie.


Tak fordi I læste med, jeg ser frem til at fortsætte rejsen.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter