Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Masser af håndslag i de øvre luftlag

28. maj. | Indrykket af Scantruck A/S

Dansk Liftmesse blev en bragende succes for Scantruck med tre liftmærker

Del artiklen:

Solen farvede ansigterne, og håndslagene gjorde håndfladerne røde hos Scantrucks sælgere på Dansk Liftmesse 2.0. Anden udgave af udstillingen, hvor det først og fremmest handlede om at lægge nakken tilbage for at se varerne, blev et nyt tilløbsstykke efter debuten i 2023. Midt på hele udstillingsstrækningen hos ZBC Transport & Logikstikskolen i Slagelse tog Scantruck imod med tre af de mest kendte liftmærker. Og det skabte røre i de øvre luftlag.

”Vi kunne tage hjem fra Slagelse med ordrer på flere end 20 maskiner, som vi nu skal levere. Det vil jeg godt kalde en succes. Specielt messens førstedag var en rigtig superdag, men generelt er hele branchen vist enig om, at Dansk Liftmesse er en succes, som vi nu ser frem til at gentage i 2026”, siger Scantrucks Mr. Lift, salgskonsulent Flemming Jakobsen.

 

Sax fra Manitou

Han og hans kolleger havde specielt gang i præsentation og demonstration af den nye Manitou otte meter-saxlift SE0808.

”Det er jo spændende for fagfolk, at Manitou nu er begyndt også at producere elektriske saxlifte. Begge de to første modeller, dels otte meter-liften og dels den større SE1008 på 10 meter, har demonstreret høj kvalitet fra start. Derfor løfter branchen øjenbrynene en ekstra gang, og vi har også sat købernavne på de første eksemplarer”, fortæller Flemming Jakobsen.

Scantruck havde også lifte fra såvel Platform Basket og PB Platforms med til Slagelse. En PB Platform S180-19E 4x4 med 18 meter arbejdshøjde fik monteret klistermærke med navn på en ny ejer allerede under messen. Og den italienske producents terrængående mastlifte Heron 10 fik premiere på messen og påkaldte sig også stor opmærksomhed.


Billedtekster:

1: Salgskonsulent Flemming Jakobsen på vej op i den nye Manitou SE0808 saxlift – naturligvis elektrisk. Det er nyt, at Manitou også har saxlifte i programmet.

2: Platform Basket Heron 10 er særdeles kompakt med en bredde på blot 1,2 meter. Den er knap to meter høj, men giver mulighed for en arbejdshøjde på næsten 10 meter.

3: Scantruck havde også en stor saxlift fra PB Platform med til Slagelse. Arbejdshøjden er næsten 18 meter, og platformen kan øges hydraulisk til 6,19 x 1,89 meter.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter