Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Mød Thaler på Kloakmessen 2024

24. feb. | Indrykket af THALER Minilæsser Danmark

Minilæsseren fra Tyskland der kan løfte mere end du tror

Del artiklen:

For mange entreprenører, landmænd og håndværkere er en minilæsser den schweizerkniv i maskinparken man tyr til når pladsen er trang, terrænet ustabilt og læsset tungt. Og der er mange brands om buddet hvis minilæsseren skal skiftes ud. ”Thaler er måske ikke det mest kendte brand inden for minilæssere, men jeg lover, at denne tysk-producerede maskine er værd at overveje, hvis man skal investere i en ny maskine”, siger Rasmus Hvergel, ansvarlig for importen af det tyske mærke.

I Danmark forhandles og serviceres Thaler minilæsserne på 21 lokationer rundt omkring i hele landet. Thaler har været på markedet siden 1997, hvor far og søn udviklede en minilæsser til egen gård, for at erstatte traktoren med frontlæsser, som var brudt sammen. Da naboer udviste interesse for maskinen, begyndte produktionen at forme sig. Her er altså tale om en producent, der fra egen erfaring kender vigtigheden af, at de maskiner man udvikler, bliver ved med at køre.

Minilæsserne fra Thaler har som vigtigste formål at spare ejeren for tid. Derfor er der allerede under udviklingsstadiet fokus på at skabe en minilæsser der kræver mindst mulig vedligeholdelse. Dette gøres bl.a. med høj-kvalitets komponenter, lettilgængelige vedligeholdelsespunkter og hydrauliske løsninger fremfor elektriske løsninger, af den simple årsag at udskiftning af en hydraulikslange er meget lettere og billigere end en elektronisk reparation.

I takt med den stigende efterspørgsel, er Thaler vokset organisk og i dag er der 70 ansatte på fabrikken i Bayern. Her foregår udvikling og produktion under samme tag for at sikre fuld kvalitetskontrol og produktprogrammet spænder vidt; fra den mindste læsser, der med en bredde på kun 88cm kan køre igennem en almindelig døråbning og alligevel har en tiplast på hele 600kg, til den stærkeste model, 4275T, der er udstyret med en 72HK Yanmar motor og har en tiplast på 3 tons. Generelt udmærker Thalers minilæssere sig ved en høj lasteevne deres størrelse taget i betragtning.

Til Kloakmessen medbringer Thaler en 2438L og en 3448L. Sidstnævnte har patenteret højdejusterbart ROPS & FOPS tag, der muliggør sænkning af taget med 25cm. Denne model fra Thaler bruges til de opgaver der virkelig kræver kræfter og er dermed ideel til flytning af sand/jord eller håndtering af paller med fliser. Skal der drejes ekstra skarpt, fås denne model også med en prisvindende kombination af knæk- og 4-hjulsstyring.

Alle maskinerne er designet med ergonomi og godt udsyn i fokus og kan let tilpasses specifikke opgaver med ekstraudstyr såsom lukket kabine med varme og radio, ekstra arbejdslys eller forskellige hydrauliske funktioner. Derudover findes der et væld af redskaber til alle Thalers minilæssere, så maskinerne kan udføre deres funktion som entreprenørens schweizerkniv.

Thalers minilæssere finder du på Kloakmessen i MESSE C Fredericia den 25.-26. januar 2024 (stand A-1124).

Læs mere om Thaler 2438L her.

Læs mere om Thaler 3448L her.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter