Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Færre fluer og sundere køer - Summer Garlic gør en forskel

12. sep. | Indrykket af Jorenku A/S

Hør landmand Mathias Hansen fortælle om sine erfaringer med slikspanden Summer Garlic

Del artiklen:

På skønne Dalsbakkegård i Odsherred har vi besøgt Mathias Hansen til en snak om hans erfaringer med at bruge mineralblandinger i naturplejen og om, hvordan han fandt en måde at gøre sine køer sundere. Hemmeligheden bag? Jorenku's Mineral Lick Summer Garlic - en slikspand med vitaminer, mineraler og hvidløg. 


Summer Garlic: færre fluer og sundere køer

På familiebruget Dalsbakkegård har Mathias Hansen fundet løsningen på to udfordringer på én gang: fluer og køers sundhed. Slikspanden Summer Garlic er mere end bare et tilskudsfoder - det har også hjulpet med at holde fluerne væk.

Mathias deler sin oplevelse: "Jeg har oplevet markant færre fluestik på yverne og egentlig generelt færre fluer omkring dyrene," siger han med et stort smil. 


Se hele videointerviewet

For at give dig et dybere indblik i Mathias Hansens erfaringer med Summer Garlic har vi inkluderet det fulde videointerview nedenfor. Tag dig tid til at se, hvordan dette fantastiske produkt har givet sundere køer på engarealerne.


En del af Jorenku’s innovative sortiment

Mineral Lick er blot én af de mange innovative løsninger, som Jorenku tilbyder for at forbedre fodertilskuddet til kvæg.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om Mineral Lick eller vores øvrige produkter, er du velkommen til at kontakte os. Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig med at optimere fodertilskuddet til dit kvæg.

Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer