Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Fårehyrde deler hemmeligheden bag sunde får - en erfaring fra marken

5. sep. | Indrykket af Jorenku A/S

For David Wootton har slikspande fra Jorenku resulteret i færre problemer med kobber- og selenmangel

Del artiklen:

På en naturskøn dansk mark på Lolland har vi haft den fornøjelse at besøge David Wootton, en dedikeret fårehyrde, der gav os et indblik i sin erfaring med Mineral Lick Summer Garlic fra Jorenku. 

Denne unikke blanding af vitaminer og mineraler har haft en bemærkelsesværdig indvirkning på en af Danmarks største fåreflokke ved at afhjælpe udfordringer med kobber- og selenmangel. Vi er derfor stolte af at præsentere dette eksklusive videointerview, hvor David Wootton deler sine erfaringer.


Afhjulpet problemer med kobber- og selenmangel

Mineral Lick Summer Garlic er ikke bare slik for fårene; men en nøje sammensat blanding af vitaminer og mineraler, der er skræddersyet til at dækker bl.a. fårs behov, mens de er på græs.

"Selvfølgelig koster det lidt ekstra med slikspande, men det er et godt produkt […] Jeg har ikke set nær så mange tilfælde af kobber- eller selenmangel. Og det er mit største problem", udtaler David Wootton begejstret.


Videointerview

For at lade dig dykke endnu dybere ind i David Woottons erfaringer med Mineral Lick Summer Garlic, har vi inkluderet det fulde videointerview nedenfor. Tag dig tid til at se, hvordan Mineral Lick Summer Garlic har resulteret i færre problemer i Davids fåreflok og måske finder du inspiration til at optimere din egen fårefloks mineralbalance. 


En del af Jorenku's innovative sortiment

Mineral Lick er blot én af de mange innovative løsninger, som Jorenku tilbyder for at forbedre fodertilskuddet til får. Har du spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om Mineral Lick eller vores øvrige produkter, er du velkommen til at kontakte os. Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig med at optimere fodertilskuddet til dine får.

Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer