Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Ny New Holland-minigraver giver køreglæde og god brændstoføkonomi for entreprenørfirma

4. jul. | Indrykket af New Holland Agriculture

TM Entreprenørfirma i Vinderup, nordøst for Holstebro, er begejstrede for deres nye seks ton New Holland minigraver E60D fra D-serien.

Del artiklen:

Foråret og New Holland-maskiner i mange størrelser er kommet til den lille by Sevel lidt nordøst for Holstebro.

Her er TM Entreprenørfirma, med 20 medarbejdere, i gang med at assistere i forbindelse med anlægning af en cirka 5,5 kilometer lang cykelsti fra Sevel til Mogenstrup, til glæde for blandt andre flere af kommunens skolebørn. 

Denne skyfri forårsdag er der dog også en anden form for glæde. En glæde blandt flere over én helt ny maskine.

Den seks ton minigraver E60D, der er en del af New Hollands særligt udviklede D-serie. 

Roligere i sine bevægelser

- Den kører rigtig godt. Den er meget roligere i sine bevægelser, i forhold til den tidligere, vi havde, lyder det med et smil fra Flemming Jensen, der er ansat ved TM Entreprenørfirma.

Han er den nye maskines fører og har siddet i førerhuset i rundt regnet 40 timer. 

- Man sidder rigtig godt i den. Og den er stærk. Brydningskraften er god på den og udsynet er fint, fortsætter han.

TM Entreprenørfirma udfører alt i gravearbejde af alle slags ledninger. De klarer både spilde- og regnvand, fjernvarme og trykledninger, og i dag er E60D’eren i gang med at gøre klar til asfalten, der snart skal lægges.

Før det hjalp den snilde og handy minigraver med at grave ud til dræn, og fremover skal den blandt andet bruges til at grave stik til kloakseparering. 

Flemming Jensen fortæller, at den især er nem at betjene, når han skal bruge flere funktioner samtidig, og at den er nem at komme rundt med inde i byen. Derudover er rækkevidden også blevet forbedret i forhold til den anden minigraver, som havde samme seks ton kapacitet.

- Det er som om at denne ikke virker så stor fysisk som den anden. Den virker på en måde mindre, selvom den har samme kapacitet, siger Flemming Jensen, der desuden roser maskinen for dens gode komfort og støjsvage kabine.

Længere på en tankfuld

TM Entreprenørfirma besluttede sig for cirka en måned siden at anskaffe den nye maskine, da firmaet skulle af med den anden minigraver med samme kapacitet. Og Mads Miltersen, som er medejer af firmaet, fortæller, at der allerede kan spores en række forbedringer.

- Førstehåndsindtrykket har været rigtig godt. Udover at vi har fået rotortilt på, hvilket fremmer arbejdet, så er brændstoføkonomien bedre end den tidligere, vi havde. Den kører simpelthen længere på en tankfuld, siger Mads Miltersen og henviser til, at New Holland netop har arbejdet intenst på at forbedre dette aspekt.

- Den har en god størrelse. Du kan være alle steder med den, og samtidig har du en god dybde til at kunne grave med. Og du kan stadig læsse en dumpervogn samt en traktorvogn med den, lyder det fra medejeren.

Grunden til at entreprenørfirmaet valgte New Holland skyldes ikke kun selve maskinerne. Men også på grund af Anker Bjerre A/S, som har leveret maskinen.

- De yder en fin service. Og når vi ringer med noget, så er de gode til at komme hurtigt, siger Mads Miltersen.

Indtil videre er det kun Flemming Jensen, der for alvor har kørt med New Hollands D-model. 

- Og jeg glæder mig til at udforske dens køreegenskaber i det næste lange stykke tid, siger han.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer