Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

New Holland bugserede stubharver med stive tænder - et match med T7 HD

29. jun. | Indrykket af New Holland Agriculture

Ukrudtsbekæmpelse med stor kapacitet

Del artiklen:

Fordelene ved stubharvning

Omsætte planterester og bevare fugt i jorden

Indlejring af stubbe, strå og andre planterester giver en hurtigere nedbrydning og hurtigere frigivelse af næringsstoffer. Endvidere kan landmanden udnytte jordens fugtighed lige efter høsten og opnå et optimalt klima, hvor mikrober er mest effektive.


Etablering af mellemafgrøder og bekæmpelse af snegle

Overfladisk jordbearbejdning lige efter høst fremmer spiring af tabt og passiv såsæd. Dette muliggør også etablering af såbede til mellemafgrøder. Og den primære ernæring for snegle fjernes – hvorved jordbehandlingen også bekæmper skadedyr.


Ukrudsbekæmpelse og reduceret jordbearbejdning

Når ukrudtet trækkes op af jorden, tørrer det ud og dør på overfladen. Det er også muligt at regulere arbejdsdybden afhængigt af typen og koncentrationen af det ukrudt, som skal fjernes. Ved reduceret jordbearbejdning kan stubharvning før såning, nedbryde det hårde jordlag og give rodzonen adgang til fugt og næringsstoffer. Arbejdsdybden kan indstilles i forhold til mængden af planterester i marken.


New Hollands ST C T bugserede stubharver klarer stubharvningen

Bugserede ST C T stubharver findes i Danmark som  ST C T 5 til 7 meter med hydrauliske sidefløje. Harverne har 3 rækker tænder, som sidder med 31-33 centimeters afstand afhængig af model. Tandtypen er en stiv type med maksimal arbejdsdybde på 25 centimeter og kommer standard med 8 cm spids kombineret med vingeskær til fuld gennemskæring. 

Til udjævning efter sidste tandrække fås enten takkede tallerkenjævnere eller hockeystave.

Til pakning og dybdestyring findes i Danmark de 2 valsetyper, stavpakkervalse (80 kg./m.) og Max Pack lukket ringvalse (160 kg./m.) 


T7 HD traktorserien og ST C 500TS, 600TS og 700TS

T7 HD traktorserien passer med sine 4 modeller fra 273 til 340 maksimale hk uden boost til ST C 500TS, 600TS og 700TS stubharverne med maksimal effektanvendelse på henholdsvis 275 hk, 325 hk og 375 hk.

Alsidigheden begynder med den trinløse transmission, som ud over NEF-motoren fra FPT er forklaringen på den gode brændstoføkonomi, og med sine 4 mekaniske trin giver høj effektivitet ved tunge trækopgaver som undergrundsløsning. 

Enkeltheden i den trinløse transmission gør at en uerfaren chauffør kan sætte sig ind og køre traktoren. Kan du komme ind i traktoren, kan du også køre den. T7 HD traktorerne er med deres  store hjulmontering,  egenvægt og en brændstoftank på 630 liter et godt valg foran ST C 500TS, 600TS og 700TS når der skal trækkes på lange arbejdsdage. 


Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer