Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

New Holland liftophængte såbedsharver SBM L - et match med T4 og T5 traktorserierne

4. jul. | Indrykket af New Holland Agriculture

Det begynder med et godt såbed

Del artiklen:

Såbedsharvens rolle

Din høst begynder med den såsæd, der lægges i jorden. Ved at sikre den bedst mulige fremspiring af såsæden får du også et maksimalt udbytte. Kun ved at vælge det rigtige udstyr til klargøring af såbedet opnås den fulde effekt af gødning, plantebeskyttelsesmidler og vejrforhold. New Hollands serie af såbedsharver er udviklet til at kunne klargøre såbedet i bare en gennemkørsel, hvilket både optimerer markarbejdet og reducerer driftsomkostningerne generelt.


New Holland såbedsharver i SBM L serien

Serien af liftophængte SBM L såbedsharver med 4 rækker harvetænder, er udstyret med gængse Vibro S-tænder, hvilket er perfekt til alle jordtyper og fås i arbejdsbredder mellem 2,50 og 6,70 meter. 

Harvespidsen sidder lige under fastgørelsespunktet for at opretholde en præcis og ensartet arbejdsdybde. Når tanden bøjes bagud, løftes spidsen kun nogle få millimeter. Harverne i SBM L serien fås med enten Vibro S eller Vibro SQ tænder. S-tænderne sidder med 10 centimers afstand og arbejdsdybden er mellem 3 til 9 centimeter. SQ tænderne har en mere aggressiv angrebsvinkel og sidder med 8 centimeters tandafstand, men har samme arbejdsdybde som S-tanden. 

Forbehandlingssektionen kan leveres med traditionel slæbeplanke og efterbehandlingsektionen findes i 3 typer, enten med langfingerefterharve eller 2 rotorsmuldrere af enten fjedertypen eller spiraltypen.


T4S og SBM L 250R til 430 såbedsharverne

T4S traktorserien passer med sine 3 modeller fra 55 til 75 maksimale hk til SBM L seriens model 250R til 430 med maksimal effektanvendelse på henholdsvis 45 hk og 80 hk. 

Alsidigheden begynder med hele 3 forskellige synkroniserede gearkasser, 8x8 med 2 gruppegear, 12x12 med 3 gruppegear over en 20x20 krybegearkasse. Komforten kan forøges med tilvalg af koblingsfrit vendegear som gør vending på forageren eller kørsel med frontlæsser rigtig smidig. FPT`s S8000 motor som overholder den europæiske trin 5 emissionsnorm sørger for trækkraften.

T4S er med sin moderne fører- og betjeningskomfort det logiske alternativ til en ældre brugt traktor, når man ønsker sig en traktor, der helt enkelt udfører sin arbejdsopgave hver gang, lige som bilen gør det. 


T5 Electro Command og SBM L 490 til 670 såbedsharverne

T5 Electro Command traktorserien passer med sine 3 modeller fra  til 101 til 117 maksimale hk til SBM L seriens model 490 til 670 med maksimal effektanvendelse på henholdsvis 90 hk og 130 hk. 

Alsidigheden begynder med 2 forskellige semi powershift gearkasser, 16x16 med 4 gruppegear og en 20x20 krybegearkasse. Komforten forøges med det koblingsfrie vendegear som gør vending på forageren eller kørsel med frontlæsser rigtig smidig. FPT`s F36 motor som overholder den europæiske trin 5 emissionsnorm sørger for trækkraften. 

Kabinen kan forsynes med elektrohydraulisk joystick til betjening af frontlæsser og frontlift og har med fritsynstag og kun en smal ramme over forruden, et optimalt udsyn til kørsel med frontlæsser.

T5 Electro Command traktorserien er med sin stærke lift og fysik et godt match til SBM L såbedsharverne model 490 til 670. 
Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer