Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

New Holland liftophængte såbedsharver SBM V - et match med T7 SWB/LWB

22. maj. | Indrykket af New Holland Agriculture

Det begynder med et godt såbed

Del artiklen:

Såbedsharvens rolle

Din høst begynder med den såsæd, der lægges i jorden. Ved at sikre den bedst mulige fremspiring af såsæden får du også et maksimalt udbytte. Kun ved at vælge det rigtige udstyr til klargøring af såbedet opnås den fulde effekt af gødning, plantebeskyttelsesmidler og vejrforhold. New Hollands serie af såbedsharver er udviklet til at kunne klargøre såbedet i bare en gennemkørsel, hvilket både optimerer markarbejdet og reducerer driftsomkostningerne generelt.


New Hollands liftophængte SBM V såbedsharver

New Hollands serie af liftophængte SBM V såbedsharver er udstyret med vibrerende tænder i en arbejdsbredde fra 5,5 – 8,3 meter, og de kan anvendes med traktorer op til 250 hk. 

Harverne i SBM V Serien fås med 3 forskellige harvetænder, Vibro S, Super Q eller Super S tænder.  Vibro S tanden er mindst aggressiv, har 10 cm tandafstand og harvedybde mellem 3-9 cm. Super Q er mere aggressiv end Super S og sidder med  8 cm tandafstand. Super S er den største tand, den er også mere aggresiv end S-tanden, sidder med 10 cm afstand, men kan arbejde mellem 3-12 cm. 

Forbehandlingssektionen kan leveres med traditionel slæbeplanke med og uden tæner eller med hydraulisk justerbart cross board.

Efterbehandlingsektionen findes i 4 typer, enten med langfingerefterharve, langfingerefterharve + 1 eller 2 rotorsmuldrere eller 2 rotorsmuldrere.


T7 SWB traktorserien og SBM V 650 og 750 såbedsharverne

T7 SWB traktorserien passer med sine 8 modeller fra 155 til 200 maksimale hk uden boost til SBM V 650 og 750 med maksimal effektanvendelse på henholdsvis 180 hk og 205 hk. 

Alsidigheden begynder med hele 3 gearkasser, fra semi-powershift over fuld powershift til trinløs gearkasse, som ud over NEF-motoren fra FPT er forklaringen på den gode brændstoføkonomi.  

Enkeltheden begynder med S-modellen T7.165S med 165 maksimale hk og mekaniske olieudtag, så enhver chauffør kan hjælpe med såbedstilberedningen når det brænder på. Den trinløse topmodel T7.225 AutoCommand er dog lige så enkelt at betjene for en uerfaren chauffør, kan du komme ind i den, kan du også køre den. Begge er et godt valg foran SBM V såbedsharverne. 


T7 LWB traktorserien og SBM V 830 såbedsharven

T7 LWB traktorserien passer med sine 10 modeller fra 190 til 280 maksimale hk uden boost til SBM 830 såbedsharven, med maksimmal effektanvendelse på 250 hk.

Alsidigheden begynder med de 2 typer gearkasser, fra fuld-powershift til trinløs gearkasse, som ud over NEF-motoren fra FPT er forklaringen på den gode brændstoføkonomi.  

Enkeltheden begynder med S-modellerne T7.195S og T7.215 Power Command med henholdsvis 190 og 214 maksimale hk, fuld powershift gearkasse og mekaniske olieudtag, så enhver chauffør kan hjælpe med såbedstilberedningen når det brænder på. Den trinløse topmodel T7.300 Auto Command er dog lige så enkelt at betjene for en uerfaren chauffør, kan du komme ind i den, kan du også køre den. Uanset fuld powershift eller trinløs er T7 LWB traktorerne et godt valg foran SBM V 830 såbedsharven. Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer