Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

New Holland bugserede SUM tallerkenharver - et match med T7 LWB og HD

19. maj. | Indrykket af New Holland Agriculture

Ukrudtsbekæmpelse med stor kapacitet og mindre udtørring af jorden

Del artiklen:

Hvorfor vælge en tallerkenharve?

Tallerkenharver kan anvendes i alle jordtyper og har en lang række fordele:

• Afgrøderester. Skiverne neddeler og opblander afgrøderesterne i de øverste jordlag uden at forstyrre jorden dybere nede

• Fastholdelse af fugt i rodzonen. Ved at minimere forstyrrelsen af jorden kan bearbejdning med tallerkenharver hjælpe til med at bibeholde fugten, da jorden under den bearbejdede overflade forbliver uberørt

• Øverste jordlag klar til såning. Overfladejord bearbejdet med konkave skiver beluftes, og der kan dannes et perfekt såbed i flere forskellige jordtyper

• Reduceret trækkraft. Tallerkenharver kræver mindre trækkraft, hvilket reducerer brændstofforbruget og gør det muligt at bearbejde et større areal ved højere hastighed

• Beskyttelse af rodzonen. En tallerkenharve blander afgrøderester ind i det øverste jordlag, og jorden herunder forbliver uberørt

• Samarbejde med naturen. Bearbejdning af det øverste jordlag med konkave skiver ventilerer jordlaget og indlejrer organisk materiale, som tjener til føde for orme og andre nyttige jordorganismer


New Holland bugseret SDM T tallerkenharve

New Holland SDM T bugserede mediumtunge tallerkenharver  fås med en arbejdsbredde fra 5,0 m til 7,0 m. SDM T tallerkenharver har fortandede konkave skiver, der er fastgjort til harvens chassis via et vedligeholdelsesfrit firepunkts støjsvagt gummiophæng, og de kan bearbejde præcist i en dybde mellem 3 cm og 10 cm. De to rækker med 520 mm skiver er monteret i tandem og har tilstrækkelig frigang til at kunne blande og indlejre lettere afgrøderester, ukrudt og tilført materiale i det øverste jordlag. Der kan vælges mellem valsetyperne  ringvalse eller dobbelt U-valse til efterbehandling af det harvede, alt efter jordtype. 

Bugserede SDM 500 T, 600 T og 700 T harver kan fås med frontmonteret klingevalse eller nivelleringsbjælke. Klingevalser snitter effektivt tung ukrudt, dækmateriale eller majsstængler foran skiverne, de har hydraulisk dybdestyring og kan hæves op, når de ikke skal bruges. Den hydrauliske frontmonterede nivelleringsbjælke, der fås som ekstraudstyr, er hensigtsmæssig når der køres i pløjet jord, den udjævner klumper og fylder fordybninger, hvilket giver en ensartet overflade for de efterfølgende skiver.

Dybestyring valsen bag på og liften i forenden eller alternativt støttehjul monteret foran på tallerkenharven, til at styre dybden foran. SDM T  har store 500/45 R22.5 dæk og kan leveres med trykluftbremser. 

Arbejdshastighed maksimalt 15 km/t og mindst 10 km/t. 


T7 LWB traktorserien matcher SUM 500 T og 600 T

T7 LWB traktorserien passer med sine 10 modeller fra 190 til 280 maksimale hk uden boost til SUM 500 T og 600 T, de har effektbehov på henholdsvis 160 til 220 hk og 200 til 260 hk.

Alsidigheden begynder med de 2 typer gearkasser, fra fuld-powershift til trinløs gearkasse, som ud over NEF-motoren fra FPT er forklaringen på den gode brændstoføkonomi.  

Enkeltheden begynder med S-modellerne T7.195S og T7.215 Power Command med henholdsvis 190 og 214 maksimale hk, fuld powershift gearkasse og mekaniske olieudtag, så enhver chauffør kan hjælpe med markarbejdet når det brænder på. Den trinløse topmodel T7.300 Auto Command er dog lige så enkelt at betjene for en uerfaren chauffør, kan du komme ind i den, kan du også køre den. Uanset fuld powershift eller trinløs er T7 LWB traktorerne et godt valg foran SUM 500 T og 600 T tallerkenharverne.


T7 HD traktorserien matcher SUM 700 T

T7 HD traktorserien passer med sine 4 modeller fra 273 til 340 maksimale hk uden boost til SUM 700 T tallerkenharven.

Alsidigheden begynder med den trinløse transmission, som ud over NEF-motoren fra FPT er forklaringen på den gode brændstoføkonomi, og med sine 4 mekaniske trin giver høj effektivitet ved tunge trækopgaver. 

Enkeltheden i den trinløse transmission gør at en uerfaren chauffør kan sætte sig ind og køre traktoren. Kan du komme ind i traktoren, kan du også køre den. T7 HD traktorerne er med deres stærke lift, store hjulmontering,  egenvægt og en brændstoftank på 630 liter et godt valg foran SUM 700 T tallerkenharven, når der skal trækkes på lange arbejdsdage. 


Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser