Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

New Holland SUH undergrundsløsner et - match med T7 LWB/HD traktorserierne

1. maj. | Indrykket af New Holland Agriculture

Større rodnet med undergrundsløsning

Del artiklen:

Fordele ved at anvende undergrundsløsnerne som kulturforbedrende markredskab

Dybdebehandling har størst effekt på jorden, hvor der mangler luft i jorden, grundet traktose, manglende dræning, og deraf følgende; reduceret udbytte, faldende tørkeresistens, langsom spiring og en lang række andre problemer. Med SUH-undergrundsløsnerne er målet at forbedre jorden. Ved at arbejde i en dybde helt ned til 550 mm gør undergrundsløsnerne fra New Holland mere end bare at udbedre eksisterende skader i jordens rodzone. De forbedrer jordens struktur med gentagen jordbehandling hver sæson. Afgørende for dette er undergrundsløsnerens tand, der løsner rodzonen uden at blande jorden inden for jordprofilen. Dette forbedrer gennemstrømningen af luft og næringsstoffer ned gennem jordlagene og fremmer roddannelse dybere nede i jorden. 

SUH 307 og 409

New Holland tilbyder 3 og 4 meters arbejdsbredde, henholdsvis med 7 og 9 tænder og valg mellem mekanisk eller hydraulisk stenudløsning. Dybdegangen styres bagtil med de 2 pigvalser, som laver en finere jordstruktur og en pakning i toppen af jordprofilen. SUH 307 kræver mellem 180 og 280 hk og SUH 409 mellem 250 og 350 hk trækkraft.


T7 LWB traktorserien matcher SUH 307

T7 LWB traktorserien passer med sine 10 modeller fra 190 til 280 maksimale hk uden boost til SUH 307.

Alsidigheden begynder med de 2 typer gearkasser, fra fuld-powershift til trinløs gearkasse, som ud over NEF-motoren fra FPT er forklaringen på den gode brændstoføkonomi.  

Enkeltheden begynder med S-modellerne T7.195S og T7.215 Power Command med henholdsvis 190 og 214 maksimale hk, fuld powershift gearkasse og mekaniske olieudtag, så enhver chauffør kan hjælpe med markarbejdet når det brænder på. Den trinløse topmodel T7.300 Auto Command er dog lige så enkelt at betjene for en uerfaren chauffør, kan du komme ind i den, kan du også køre den. Uanset fuld powershift eller trinløs er T7 LWB traktorerne et godt valg foran SUH 307 undergrundsløsneren.


T7 HD traktorserien matcher SUH 409

T7 HD traktorserien passer med sine 4 modeller fra 273 til 340 maksimale hk uden boost til SUH 409 undergrundsløsneren.

Alsidigheden begynder med den trinløse transmission, som ud over NEF-motoren fra FPT er forklaringen på den gode brændstoføkonomi, og med sine 4 mekaniske trin giver høj effektivitet ved tunge trækopgaver som undergrundsløsning. 

Enkeltheden i den trinløse transmission gør at en uerfaren chauffør kan sætte sig ind og køre traktoren. Kan du komme ind i traktoren, kan du også køre den. T7 HD traktorerne er med deres stærke lift, store hjulmontering,  egenvægt og en brændstoftank på 630 liter et godt valg foran SUH 409 undergrundsløsneren, når der skal løftes og trækkes på lange arbejdsdage. 


Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser